"СА НАМА ЈЕ ЈЕО И ПИО, А УБИО МИ ЈЕ ДЕЦУ!" Потресне речи мајке убијеног Ђокића - и даље су у страху, не могу да спавају

Новости онлине

23. 10. 2021. у 16:26

- СЕДАМ дана је са нама пио и јео, а убио ми је децу. Монструм подмукли - довикнула је Стојанка Ђокић, мајка убијеног Горана док је њена снајка Верица објашњавала како нико од њих у кући пре месец дана завијеној у црно, да заспи од кад је Горан Џонић означен као убица.

СА НАМА ЈЕ ЈЕО И ПИО, А УБИО МИ ЈЕ ДЕЦУ! Потресне речи мајке убијеног Ђокића - и даље су у страху, не могу да спавају

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

- Наш Горан и тај Горан су браћа, друго колено и били су нераздвојни. Изгледа да је цео живот смишљао како да га се реши и узме његово. Не можемо ни да спавамо ни да се смиримо јер је зликовац био уз нас све време, а убио нам је породицу. Нисмо могли да верујемо кад смо сазнали да је ухапшен, а сада не желимо да видимо никог од његових. Само чекамо да се сазна ко су му били помагачи. Да ли су то његови синови или неко други - рекла је Верица сва у црнини док је уз њу стајала још једна ожалошћена старија жена која је уз Стојанку све време од смрти њених најмилијих сина, снајке и унуке.

У селу Моравац где је породична кућа убијене породице Ђокић и где су њихова тела пронађена близу депоније, прекјуче је ухапшен Горан Џонић као осумњичени убица, а од тада је у читавом месту завладао страх. Људи су се зачаурили у неверици и страхоти.

- Шок нас је све задесио. Страхујемо од своје сенке такорећи. Ко се надао да је ватрогасац у пензији и човек који је себе представљао као великог верника спреман да почини такав злочин. Како је решио да дете од 24 године убије - каже жена из куће преко пута Џонића, видно препаднута.

Наводи да је ту код сестре, а да живи две улице даље, али да од страха који је запосео откад је сазнала да је Џонић убица, више не сме да буде сама.

Ни она, ни други мештани нису желели да јавно говоре јер се плаше да би саучесници Џонића који евентуално нису још ухваћени могли да им науде.

- Полиција је прекопала имање на којем је пронађен сеф са новцем у којем је наводно било 48.000 евра, али чуо сам да је близу пола милиона евра Ђокић имао у колима. Треба наћи све те паре. Од прекјуче полиција је чешљала сваки делић убициног имања и повела и његову жену Сузану на саслушање да је испитају о свему што може довести до нових трагова - рекли су на бензинској пумпи на улазу у село, где су кажу убијени Ђокићи знали да повремено попију пиће у башти.

Вулканизер из оближње радионице рекао је да се познаници осумњиченог Џонића чуде како је могао да почини троструко убиство иако је био професнални ватрогасац.

- Горан је кажу плашљив, људи кажу да је избегавао да иде ноћу сам по неосветљеним деловима, тиме и више чуди откуд да убије троје и да још оптужи сина Стефана за ког сам уверен да не би могао да буде убица. Стефан би једино у пијанству могао да се потуче, али да убије неког не. Запањен сам и што је Горанов други син ухапшен, веровао сам да ни Милан није способан да убије неког - објашњава вулканизер.

Џонићеви родитељи који су годинама радили у иностранству и направили две куће и лепо уредили домаћинство рекли су да не желе да дају изјаву.

– Не можемо ништа да кажемо – казао је Горанов отац не устајући од стола док је мајка убице са неким разговарала преко телефона и у очају изговорила:” Шта да да радимо, дошло нам је да се убијемо, седимо и кукамо”.

(Република)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Потрага за новцем Ђокића: Радници откопавају имање Џонића

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)