ДРАМАТИЧНО ПРЕД ЗГРАДОМ НИШКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшен двојац, у близини џип "порше" алексиначких таблица

Novosti online

22. 10. 2021. у 18:49

НИШКА полиција ухапсила је двојицу мушкараца који су уз велике мере обезбеђења спроведена у седиште нишке Полицијске управе , данас око 17.10 часова.

ДРАМАТИЧНО ПРЕД ЗГРАДОМ НИШКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшен двојац, у близини џип порше алексиначких таблица

Фото: Ј. Ћосин

Истовремено, пред нишку полицију шлеп камион Паркинг сервиса, довезао је И џип “порше кајен” алексиначких регистарских ознака, због чега су грађани, пред чијим очима се одиграла драматична сцена спровођења ухапшених, помислили да је у питању акција која је у вези са расветљавањем случаја у Моравцу, иако потврде званичних органа још нема.

Репортер “Блица” који се нашао на лицу места, забележио је долазак полицијске марице са ротационим светлима И сиреном пред седиште нишке полиције где је претходно заустављен саобраћај у бочним улицама. Са рукама везаним лисицама иза леђа, двојица припадника интервентне јединице прво су спровела једног мушкарца, буквално утрчавајући са њим у зграду полиције, а након неколико тренутака и другог, видно крупније грађе, по истом сценарију, са рукама везаним на леђима. Спровођење ухапшених један полицајац бележио је камером. Пред зграду нишке полиције, убрзо је довезен и луксузни “поршеов” џип, у пратњи инспектора криминалистичке полиције у цивилу који су на себи имали панцире и пиштоље на опасачима, што значи да су претходно учествовали у акцији хапшења.

Како се сазнаје, двојица мушкараца ухапшени су око 17 часова у Улици Косовке девојке у нишком насељу Пантелеј, у планираној акцији полиције.

- Они су ушли у Косовке девојке код Пантелејске цркве и кренули према Пантелејској улици, када су их, после неколико стотина метара, заскочили полицајци. Очигледно су их чекали на том месту јер ко уђе у Косовке девојке, не може ни лево ни десно, а ту је увек гужва, тако да нема бежања. Инспектори у цивилу са панцирима и полицајци у пуној опреми, истрчали су за неколико секунди и савладали двојицу мушкараца. Све се завршило брзо, џип је после тога одмах закачен за возило Паркинг сервиса И одшлепан - каже један од очевидаца.

Званично још увек није познато да ли акција хапшења има везе са случајем у Моравцу, на чијем потпуном расветљавању интензивно ради нишка полиција, или је у питању неки други случај. Очекује се саопштење нишке полиције поводом овог догађаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)