ПОКУШАО ДА СВАЛИ УБИСТВО ЂОКИЋА НА СВОЈУ ДЕЦУ? Ево како се бранио осумњичени за свиреп злочин када је дошла полиција

Novosti online

21. 10. 2021. у 21:39 >> 21:45

Г. Д.(52), осумњичени за брутално убиство својих рођака, породице Ђокић из Алексинца, када је приведен покушао да је да злочин смести својим синовима.

ПОКУШАО ДА СВАЛИ УБИСТВО ЂОКИЋА НА СВОЈУ ДЕЦУ? Ево како се бранио осумњичени за свиреп злочин када је дошла полиција

Фото: Фејсбук/Ј. Ћосин/Приватна архива

Како "Блиц" сазнаје, када је ухапшен и саслушан Г.Џ., који је осумњичен да је отео, а потом хицима из пиштоља убио Гордану, Горана и њихову ћерку Лидију Ђокић, покушао је да се извади тако што је за злочин оптуживао своја два сина!

Г. Џ. је ватрогасац у пензији и има два сина, један ради такође као ватрогасац, а други је запослен у Војсци Србије.

Након што је за незапамћени злочин оптуживао своја два сина, полиција је саслушала и полиграфски испитивала и њих и његову супругу.

Како се сазнаје, сви они су прошли полиграф.

Џонићева супруга шокирана је и сумњом да је њен супруг убио своје рођаке, али и чињеницом да је злочин покушао да припише својој деци.

Подсетимо, Г. Џ. (52) је осумњичен да је кобне ноћи своје рођаке, породицу Ђокић, Горана, Гордану и Лидију, пресрео на жутим скутеру. Наиме, сумња се да је кобног 26. септембра, Г. Џ. око поноћи, када су се враћали из Моравца ка својој кући у Алексинцу, пресрео своје рођаке Ђокиће. На који начин их је тачно намамио да га прате до забаченог дела у атару села Моравац или их је тамо одвео под претњом пиштољем за сада није познато. На тој локацији он их је, како се сумња, сво троје убио хицима из пиштоља, а потом је њихова тела запалио!

(Блиц)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: Сахрана породице Ђокић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)