РОЂАКА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Не могу да верујем да их је он убио, знам га 45 година!

Novosti online

21. 10. 2021. у 20:25

ВЕРИЦА Ђокић, блиска рођака убијене породице Ђокић, демантује поједине наводе појединих медија да је осумњичени за монструозно убиство породице Г. Џ. психички болесник.

РОЂАКА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Не могу да верујем да их је он убио, знам га 45 година!

Фото: Ј. Ћ.

- Не могу да верујем да је то он, да је он убио нашег Горана и породицу. Знам га 45 година, са њим сам ишла у школу. Не знам ни како су до њега дошли - каже Верица Ђокић, поводом хапшења њиховог рођака.

- Он је био ватрогасац и није истина да је психички болестан. Виђала сам га свакодневно, не могу да поверујем да је то урадио - додаје Верица.

Министар Александар Вулин је данас нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу и одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин открио је да је приведен осумњичени за убиство породице Ђокић у селу Моравац код Алексинца.

(Курир)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Путања смрти породице Ђокић

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)