ДЕВОЈКУ УГУРАО У “МЕРЦЕДЕС” И КРЕНУО КА КРУШЕВЦУ: Детаљи отмице у Београду, Никола признао дело - рекла је да неће да се уда за њега

Novosti online

30. 09. 2021. у 17:46

НИКОЛА Ч. (30) из Београда који је јуче отео своју девојку М. А. (31), полицији је рекао да је то урадио јер је “одбила да се уда за њега”.

ДЕВОЈКУ УГУРАО У “МЕРЦЕДЕС” И КРЕНУО КА КРУШЕВЦУ: Детаљи отмице у Београду, Никола признао дело - рекла је да неће да се уда за њега

Илустрација/Фото: И. Митић

Овај пар је пре отмице већ био у полицији због свађе око заједничког живота и фотографија другог момка у њеном телефону. Никола и његова девојка посвађали су се јуче око 10 сати у Београду. Због свега што се издешавало по пријави грађана приведени су у Полицијску станицу на Вождовцу. Тамо су саслушани, али М. А. је инспекторима рекла да неће кривично да гони свог момка.

Међутим, неколико сати касније он ју је угурао у “мерцедес” што су видела двојица очевидаца који су одмах позвали полицију. Након оперативне обраде сазнали су да је реч о момку који има пријаву пребивалишта у Београду. Тада су отишли на адресу, али њега није било.

- Контактирали смо Николу на мобилни. Он је рекао да је на путу за Копаоник и да се са девојком свађа јер не жели да се уда за њега. Објаснио је и то да су због истог проблема већ били у полицији - објашњава извор.

По кривичној пријави Првог основног тужилаштва, Никола Ч. се сумњичи да је у уторак око 15.45 сати у Улици Војислава Илића у близини тржног центра "Бео шопинг центар" након расправе М. А. насилно угурао у “мерцедес” на место сувозача, закључао врата да би је спречио да изађе, и кренуо ка Крушевцу.

То су видели очевици који су одмах позвали полицију.

- Оштећена је сво време захтевала од њега да је пусти да изађе из аутомобила - наводи се у пријави.

Полицијски службеници са Звездаре и из Јагодине у сарадњи са дежурним замеником Првог основног јавног тужилаштва у Београду, у заједничкој акцији успели су да лоцирају аутомобил и Николу Ч. ухапсе на територији Јагодине.

Никола је делимично признао отмицу своје девојке у Тужилаштву. Он до сада није привођен нити је познат полицији. Приликом отмице девојку није повредио.

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

БОНУС ВИДЕО - ПРЕТРАГА БОВАНСКОГ ЈЕЗЕРА: У потрагу за несталом породицом Ђокић укључили се и припадници Жандармерије

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)