МАЈКА ОСУМЊИЧЕНОГ ОЦА ПЕДОФИЛА ЗА „НОВОСТИ“: Смем да дам душу и срце, немогуће је да је он то радио ћерки (ВИДЕО)

Софија Бабовић

29. 09. 2021. у 17:45 >> 18:39

„ТО је ван сваке памети, живот свој могу да дам, да сахраним обе унуке, ако је то било“ - каже за „Новости“ Надица Савић из Великог Головода код Крушевца, мајка С.С. (44) осумњиченог за недозвољене полне радње над малолетном ћерком.

МАЈКА ОСУМЊИЧЕНОГ ОЦА ПЕДОФИЛА ЗА „НОВОСТИ“: Смем да дам душу и срце, немогуће је да је он то радио ћерки (ВИДЕО)

Фото С. Бабовић

- Син се даноноћно мучио, да јој донесе храну, одећу, све о се тиче школе, и он тако нешто да учини. Смем да дам душу и срце, то је немогуће.

Фото С. Бабовић

Мајка С.С.(44) верује да је њена десетогодишња унука све то измислила, каже да се прво пожалила у школи да је отац огребао иза уха и да је тако све кренуло. Надица тврди да се у породици, она и њен супруг Живојин, добро брину о обе унуке, помажу сину С.С, чија је супруга и мајка две девојчице отишла из куће док је оштећена имала око годину и по дана.

Како су „Новости“ јуче објавиле, крушевачка полиција поднела је кривичну пријаву против С.С. због постојaња основане сумње да је извршио кривично дело недозвољне полне радње над својом малолетном ћерком старом 10 година, сазнају “Новости”. Девојчица је измештена у хранитељску породицу.

Случај истражује Основно јавно тужилаштво у Крушевцу, где је 25. септембра испитан С.С и након чега му је одређен притвор у трајању од 30 дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)