ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА ЗА ПОЛИЦИЈУ: У Нишу током викенда искључено из саобраћаја 35 возача

Ј. Ћ.

27. 09. 2021. у 16:25

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Нишу, приликом редовне контроле, током викенда, из саобраћаја су искључили 35 возача због вожње под дејством алкохола.

ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА ЗА ПОЛИЦИЈУ: У Нишу током викенда искључено из саобраћаја 35 возача

Фото: Д. Н.

Двадесетседмогодишњи возач „бмв“ се сумњичи да је 25. септембра, управљајући возилом са 2,10 промила алкохола у организму, слетео са пута и ударио у бетонску ограду.

Возачу је одређено задржавање и против њега ће, због прекршаја насилничка вожња, бити поднета прекршајна пријава из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

Полиција је на подручју града алкотестирала двојицу мушкараца старости 28 и 36 година који су возили „ауди“ и „бмв“ и утврдила да имају 1,45 и 1,38 промила алкохола у организму.

Такође, из саобраћаја су искључени и возачи „реноа“ и „форда“ који су возили са 1,40 и 1,23 промила алкохола, као и возач „опела“ који је управљао са 1,57 промила алкохола у организму.

Њима је одређено задржавање до истрежњења и против њих су, као и против свих осталих возача, поднете прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)