ИСПРИЧАО СВЕ ДО ДЕТАЉА: Ево шта је осумњичени за ликвидацију ММА борца и покушај убиства Горанца у Новом Саду рекао полицији!

Novosti online

15. 09. 2021. у 23:22

ПОЛИЦИЈСКОЈ управи у Новом Саду вечерас се предао осумњичени за покушај убиства познатног криминалца из Војводине, Горана Ковачевића Горанца и ликвидацију његовог телохранитеља, ММА борца Уроша Стојановића.

ИСПРИЧАО СВЕ ДО ДЕТАЉА: Ево шта је осумњичени за ликвидацију ММА борца и покушај убиства Горанца у Новом Саду рекао полицији!

Петар Милошевић

Како сазнају “Новости”, реч је о Данијелу Јаношу. Он је, како се сумња, возио аутомобил из ког је пуцано на Горанца и Стефановића. Јануш је, када се предао, све до детаља испричао полицији.

Открио је све о убиству Стојановића, описао како је ликвидиран, са ким је био када је злочин извршен.

До детаља је описао како је планирана сачекуша, а рекао је и са ким је био током извршења злочина.

Подсетимо, нападачи су Горанца и његовог телохранитеља Стојановића пресрели колима на Детелинари у Новом Саду. Њих двојица су покушали да им побегну, међутим нападачи су им направили сачекушу и на њих отворили ватру.

Млади ММА борац бацио се пред Горанца да га заштити и примио је неколико хитаца у тело. Од задобијених повреда је преминуо на лицу места, док је Горанац у нападу рањен. Нападачи су убрзо побегли с лица места, међутим полиција је брзим оперативним радом нашла ДНК трагове три мушкарца и они су осумњичени за овај крвави напад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)