ПЕТ ХИТАЦА У СТАНОДАВЦЕ: Рањавању претходила жустра свађа

А. В. В.

13. 09. 2021. у 07:37

БЕОГРАЂАНИН Душан Вујић (66) ухапшен је јуче због сумње да је из ватреног оружја пуцао на две особе у Улици цара Душана 193 у Земуну и нанео им тешке телесне повреде.

ПЕТ ХИТАЦА У СТАНОДАВЦЕ: Рањавању претходила жустра свађа

Фото: Принтскрин/ moj_beo_grad

Према првим, незваничним информацијама, осумњичени је ранио своје станодавце, брачни пар Милана и Верицу Кричковић, код којих је дуго живео као подстанар. Екипа Хитне помоћи брзо је изашла на место несреће и супружнике превезла у болницу.

Како је саопштено из МУП-а, брзом реакцијом припадника Министарства унутрашњих послова, Д. В. је непосредно након почињеног кривичног дела ухапшен, а полиција је пронашла пиштољ из којег је, како се сумња, пуцао и ранио двоје људи.

Репортери "Новости" обишли су јуче место несреће и затекли полицијске екипе које су обављале увиђај. Комшије са којима смо разговарали су нам испричале да је ситуација била јако драматична, као и да је пуцњави претходила жустра свађа. Како су нам рекли, ухапшени Вујић је годинама живео у стану код супружника као подстанар.

Фото: Принтскрин/ moj_beo_grad

- Убрзо након пуцњаве, а било је пет хитаца, видели смо комшију како излази из дворишта и са ранама на стомаку пада на под. Чак је јадник онако упуцан затворио капију за собом. А онда је звао полицију. Његова супруга је све време, онако крвава, запомагала "упомоћ, упомоћ!"- препричавају нам суседи.

Према њиховом сведочењу, Вујићу, особи преке нарави, супруга је преминула пре 40 дана. Комшије претпостављају да је разлог сукоба била кућа. Рањени супружници и нападач су, како смо незванично сазнали, живели у истом дворишту, у две одвојене куће.

- Чули смо да су помињали неко наследство. Можда је и свађа избила око тога ко ће да наследи кућу - нагађају суседи.

Према незваничним информацијама, Милан је упуцан три пута - са два метка рањен је у груди, а једним у предео стомака. Његова супруга у пуцњави је, наводно, погођена у ногу и стомак. Тачан узрок сукоба утврдиће истрага.

ГОДИНАМА ИМ ЧУВАО МАЋЕХУ?

ПРЕМА верзији догађаја која се такође могла чути, ухапшени је, наводно, у стану живео јер је чувао Веричину маћеху која је преминула пре неколико месеци, и остао је и даље да живи ту по њеној смрти. Свађа је избила јер су од Вујића тражили да се исели из куће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)