ДЕВОЈЧИЦА ТРИ МЕСЕЦА БЕЖАЛА ОД РОДИТЕЉА: У Ковину ухапшен Р. С. због обљубе, за исто дело у Неготину суђење чека Т. Ф.

Ј. И. - В. Ђ.

20. 08. 2021. у 21:06

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова ухапсили су Р. С. (25) из Ковина због сумње да је починио обљубу над ученицом шестог разреда (13) из села Делиблато.

ДЕВОЈЧИЦА ТРИ МЕСЕЦА БЕЖАЛА ОД РОДИТЕЉА: У Ковину ухапшен Р. С. због обљубе, за исто дело у Неготину суђење чека Т. Ф.

Суд у Неготину потврдио оптужницу за злостављање пасторке

Према сазнањима "Новости", тврди се да је Р. С. девојчицу обљубио више пута. Прецизније, она је у неколико наврата бежала из родитељске куће и долазила код њега у Ковин.

- Осумњичени је, према досадашњим сазнањима, имао сексуалне односе са 13-огодишњакињом у више наврата, и то када је девојчица долазила код њега у кућу. Случај је откривен након што је тамошњи Центар за социјални рад алармирао полицију - каже извор "Новости" из истраге.

Наиме, девојчица живи у Делиблату са родитељима, а ова породица корисник је социјалне помоћи. Родитељи, као и надлежни из Центра, знали су да она одлази код осумњиченог Р. С. јер су је неколико пута, када би побегла од куће, проналазили тамо и враћали кући. Све се дешавало у претходна три месеца.

Осумњичени је у петак приведен у Више јавно тужилаштво у Смедереву на саслушање. Он би требало да објасни природу односа са девојчицом. У кривичној пријави полиције терети се за кривично дело обљуба са дететом за које је запрећена казна од пет до 12 година затвора.

Са друге стране, Виши суд у Неготину потврдио је оптужницу надлежног тужилаштва подигнуту против Т. Ф. (30) због сумње да је злостављао своју деветогодишњу пасторку. На терет му се ставља продужено дело обљубе злоупотребом положаја.

Како се сумња, Т. Ф. је ћерку своје супруге, са којом има двогодишње дете, у кући у којој заједно живе, присиљавао на орални секс и гледање порно филмова. Наводно, све је откривено након што су психолози и вештаци, после разговора са девојчицом, дошли до закључка да је недело, заправо, много страшније него што се у први мах чинило. Све је откривено крајем прошле године, када је пасторка Т. Ф. у госте позвала другарицу. Оптужени је тада, наводно, ушао у собу у којој су биле девојчице и предложио им да сви легну у кревет. Ту је, сумња се, другарицу своје пасторке додиривао по интимним деловима тела.

Малолетница се, међутим, уплашила, обукла и отишла кући. Пре него што је изашла, Т. Ф. јој је, тврди се, запретио да никоме не сме да каже шта се десило. Међутим, девојчица је одмах, чим је стигла кући, све испричала мајци, која је одмах позвала полицију.

ПОСТУПАК У НОВОМ САДУ

НАСТАВАК суђења Новосађанину (81) који се терети за обљубу осмогодишњег дечака на Шодрошу заказан је за 29. септембар. У досадашњем поступку, иза затворених врата, саслушани су сведоци. Оштећени дечак требало би да да исказ као осетљиви сведок из скрин собе. Оптужени се од 7. маја, када је ухапшен, налази у притвору. На терет му се ставља да је одвео дечака у оближњу шуму у близини Шодроша, где га је, наводно, обљубио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)