ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Возач О.К. (29) осумњичен за саобраћајну несрећу приведен у новосадско Више тужилаштво

Љ. П.

09. 08. 2021. у 17:23

ВОЗАЧУ О.К. (29) из Темерина осумњиченом за саобраћајну несрећу у Новом Саду, у којој је погинула Новосађанка М.М. (28), после саслушања у Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду, судија за претходни поступак је одредио притвор до 30 дана, речено је „Новостима“ у Вишем суду у Новом Саду.

ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Возач О.К. (29) осумњичен за саобраћајну несрећу приведен у новосадско Више тужилаштво

Фото: Депозит

Ова мера, према речима Јелене Остојин, портпарола Вишег суда у Новом Саду, изречена му је због постојања опасности од бекства, с обзиорoм да је напустио место критичног догађаја, због могућности утицаја на сведоке и због бојазни од понављања кривичног дела.

Саобраћајна несрећа за коју се сумњичи овај двадесетдеветогдишњак догодила се у ноћи између суботе и недеље. Он се терети да је „ренџ ровером“, на Београдском кеју према Жежељевом мосту, налетео на З.Ј. (23) који је управљао скутером и његову девојку М.М., која је са њим била на двоточкашу.

После несреће, осумњичени возач је побегао одатле, а тешко повређени младић и девојка су колима хитне помоћи превежени у Ургентни центар. Несрећна девојка је, упркос напорима лекара подлегла повредама, а младић је пребачен у Институт у Сремској Каменици.

Од трагично настрадале девојке се опраштају познаници и пријатељи, као и Академија уметности у Новом Саду.

- Са тугом и болом се опраштамо од наше студенткиње Милице Милићевић. Њена ведрина, колегијалност и етичке вредности ће нам зауивек остати у срвима – пише у објави на друштвеним мрежама коју потписују студенти и запослени Академије уметности у Новом Саду.

Филмски фестивал "Обнова" се на својој ФБ страници такође опростио од трагично настрадале девојке.

- Са тугом и болом се опраштамо од наше Милице Милићевић. Фестивал је остао без главне продуценткиње, али оно што је тужније, остали смо без наше другарице, колегинице и саборкиње. Филмски фестивал "Обнова" је са Милицом започео велике пројекте и племените идеје, а сада када је теже него икада, смо у обавези да све што је започето доживи свој дан. Милица нам је дала много енергије и љубави, и зато обећавамо да ћемо наставити са реализацијом свега што смо заједнички осмислили. Никада нећемо заборавити њену ведрину, професионалност и колегијалност – навео је у објави тим "Обнова".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)