МАЛОЛЕТНИК И ДВАДЕСЕТОГОДИШЊАК ОБИЈАЛИ КУЋЕ: Полиција расветлила случај тешких крађа у Алексинцу

Ј.Ћ.

07. 08. 2021. у 12:55

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Нишу и Алексинцу, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом у Алексинцу , расветлили су три тешке крађе и пет тешких крађа у покушају и ухапсили Ђ.Т.(2001) из Алексинца због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела.

МАЛОЛЕТНИК И ДВАДЕСЕТОГОДИШЊАК ОБИЈАЛИ КУЋЕ: Полиција расветлила случај тешких крађа у Алексинцу

Фото: И. Митић

Полиција ће, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу поднети кривичну пријаву против седамнаестогодишњака из Алексинца због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела.

Сумња се да су Ђ.Т. и седамнаестогодишњак у јулу и почетком августа ове године, искористивши одсуство власника обили три куће у околини Алексинца и из њих украли сребро, новац, казан, апарат за варење, агрегат и разни алат.

Полиција је пронашла део украдених ствари и оне ће бити враћене власницима.

Такође, они се сумњиче да су у истом периоду покушали да обију једну трговинску радњу и сервис за поправку машина као и да су обили три куће у околини Алексинца, извршили преметачину, али ништа нису украли. 

По налогу Основног јавног тужилаштва у Алексинцу, Ђ.Т. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)