МОРА ДА ПЛАТИ 100.000 ДИНАРА И ОСТАЈЕ БЕЗ ДОЗВОЛЕ ОСАМ МЕСЕЦИ: Кажњен један од учесника инцидента у Шафариковој улици у Новом Саду

Љ.П.

27. 07. 2021. у 12:20

ЈЕДАН од учесника инцидента у недељу увече у Шафариковој улици у Новом Саду, С.С. (27) из Футога је у скраћеном поступку у Прекршајном суду кажњен због саобраћајног прекршаја са 100.000 динара, осам месеци забране управљања моторним возилом, а изречено му је и 16 казнених поена.

МОРА ДА ПЛАТИ 100.000 ДИНАРА И ОСТАЈЕ БЕЗ ДОЗВОЛЕ ОСАМ МЕСЕЦИ: Кажњен један од учесника инцидента у Шафариковој улици у Новом Саду

Фото Н. Карлић

Он и Д.П. (24) из Пријепоља су 25. јула око 21 сат у центру Новог Сада у Шафариковој улици, након што су колима, за чијим је воланом био двадесетседмогодишњи Футожанин, ударили у аутобус паркиран у центру града, вербално напали отправника уносећи му се у лице и возача ЈГСП „Нови Сад“.

Због те ситуације интервенисала је и полиција, а двојици младића су, како сазнајемо и њих вербално напали. Обојици је било одређено задржавање до 24 сата, а возач аутомобила је у скраћеном поступку приведен судији за прекршаје, који му је изрекао поменуте казне.

Обојица ће, међутим, одговарати прекршајно по Закону о јавном реду и миру, неношења личне карте, али и за вређање полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)