И БИВШУ ТУКАО И ВЕЗИВАО : После трочасовне породичне драме у Беочину, П. Б. (37) одведен у болницу

Љ. П.

30. 06. 2021. у 20:04

МЕШТАНИН Беочина П. Б. (37), који је приведен у уторак увече после трочасовне драме у стану у вишеспратници у Улици краља Петра Првог у овом фрушкогорском месту, према незваничним сазнањима, превезен је на Клинику за неуропсихијатрију.

И БИВШУ ТУКАО И ВЕЗИВАО : После трочасовне породичне драме у Беочину, П. Б. (37) одведен у болницу

Фото: Љ. П.

Он је готово три сата био закључан у стану са супругом, и није дозволио полицији, која је реаговала на позив комшија, због сумње на насиље у породици, да уђе унутра. Иако се првобитно пронела вест да је наводно претио да ће активирати бомбу, према нашим сазнањима, никакве експлозивне направе није било.

Овај мушкарац је, према причи комшија, познат по насилничком понашању, а медији су о њему писали марта 2012, када је ухапшен због наношења тешких повреда мучењем и злостављањем, тадашњој девојци која је била малолетна.

У Основном суду у Новом Саду је због тога био осуђен на казну од две године затвора, јер је, како је наведено у оптужници, девојку тукао на Андревљу на Фрушкој гори, а затим је ужетом везао за кола и вукао по путу, а онда је одвео код другарице у Руму и тамо је оставио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације