МУШКАРЧИНЕ, ЈЕ Л' РЕАЛНО ДА ГЛЕДАТЕ - А ЈА ДА ЈЕ СПАСАВАМ! Огласила се девојка која је помагале жени на Ади

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 10:11

ДЕВОЈКА која се нашла на Ади Циганлији у тренутку жестоког насиља, када је један мушкарац ногом у главу удара жену, о чему постоји и снимак, испричала је да је она буквално покренула присутне да јој помогну и заштите злостављану жену.

МУШКАРЧИНЕ, ЈЕ Л РЕАЛНО ДА ГЛЕДАТЕ - А ЈА ДА ЈЕ СПАСАВАМ! Огласила се девојка која је помагале жени на Ади

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Видео о овом шокантном насиљу усред дана на Ади Циганлији, јуче је освануо на друштвеним мрежема. Како се види, високи мушкарац кренуо је да напада жену узвикујући: "Шта ме правиш будалом!"

Она је видно узнемирена почела да бежи, говорећи му да се склони и да је остави на миру, слутећи шта би могао да уради.

На крају, док је бежала, саплела се и пала на земљу. Када је кренула да устаје, он ју је дочекао и задао јој јак ударац у главу због којег се сручила.

Тек је тада једна жена у позадини повикала: "Ало, бре, шта бијеш жену, шта радиш то!".

Наша саговорница је управо девојка која је ово викнула. Насиљу је, како каже претходила свађа, коју је она почела да снима, а затим је уследио ударац.

- Устала сам и кренула да га зауставим, јер нико реаговао. Рекла сам другарици: Полази са мном!", и наглас почела да прозивам: "Ало, бре, мушкарчне, где сте? Је л реално да гледате, а ја да спасавам жену" - прича она.

То су чула два крупна младића, која су истрчала из воде.

- Добро га средили и ишутирали. Онда је и та жена кренула да га шутира, после чега смо њу склонили. Остала је са мушкарцем да седи на плажи, тај што је као покушао да их одвоји, а нападач је нестао. Њих троје су и били заједно на почетку - каже наша саговорница.

Претучена жена се, према њеним речима, није жалила на повреде.

- Али, рекла је да ће да га тужи. Спасиоца и полиције нигде није било - каже она.

Јутрос се у вези са овим случајем огласило и Министарство унутрашњих послова. Кажу да интензивно раде на идентификацији и расветљавању свих околности везаних за догађај који је путем видео снимка дељен на друштвеним мрежама, а на коме се види насиље непознатог мушкарца према жени, чији идентитет такође није познат, на Ади Циганлији.

- Министарство унутрашњих послова позива све који имају било каква сазнања о овом догађају да се јаве Полицијској управи за град Београд како би се што брже и ефикасније утврдио идентитет учесника и према насилнику предузеле законске мере - наводи се у саопштењу МУП-а.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)