УХАПШЕН СИН ЈОНУЗА МУСЛИУА: Велика акција полиције у Приштини

Ј.С.

24. 06. 2021. у 09:47

У ВЕЛИКОЈ полицијској акцији у Приштини између осталих ухапшен је Фатлум Муслиу син покојнок Јонуза Муслиуа некадашњег председника Савета Албанаца и брат актуелног заменика председника опстине Шћиприма Мулису. Како известавају медији на Косову и Метохији у недељу у Приштини међу 10 особа код којих је пронађена већа количина дроге и оружја.

УХАПШЕН СИН ЈОНУЗА МУСЛИУА: Велика акција полиције у Приштини

Фото: Танјуг

Код ухапшене групе пронађено је преко 82 килограма марихуане, оружје и лекови. Акција је изведена у суботу обвављена у суботу и недељу у три локације Приштини, Урођевцу и Косовској Митровици.

Према саопштењу приштинске полиције, у акцији осим полиције били су и оперативци Интерпола Албаније и Италије - преноси Sinjali.

Ово није први пут да је млађи Муслиу ухапшен.

Наиме он је 2015. године ухапшен, а полиција је тада појаснила да је у акцији сузбијања нелегалне трговине акцизном робом, дуваном и дуванским производима, у сарадњи са БИА и по налогу Тужилаштва за организовани криминал, на територији Врања и Суботице заплењено 2.650 кг резаног дувана и 1.000 боксова разних врста цигарета са македонским акцизним маркицама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)