СРБИН УХАПШЕН У АУСТРИЈИ: Продао најмање 1,3 килограма хероина

Novosti online

22. 06. 2021. у 18:54

АУСТРИЈСКА полиција ухапсила је двојицу мушкараца осумњичених за трговину наркотицима.

СРБИН УХАПШЕН У АУСТРИЈИ: Продао најмање 1,3 килограма хероина

Фото: ЕПА

Иза браве су се нашли "газда", Србин (26) чији идентитет полиција није навела и улични дилер који је завршавао послове за њега, Аустријанац (34). Дилерски пар ухапсила је полиција из Салцбурга, а база Србина одакле је растурао дрогу још од 2015. године је била мала општина Пингау, одакле је продавао углавном хероин, али и кокаин и марихуану, преносе аустријски медији.

Србин дилер је имао и свог "посилног", који је обављао физичке послове за њега, одлазио по дрогу и продавао је на улици. Аустријска полиција тврди да је продао најмање 1,3 килограма хероина.

Управо је Аустријанац, курир и први ухапшен. Наиме, њега је полиција пресрела када се из Салцбурга враћао у Пингао а приликом претреса његовог ранца, пронађено је око 150 грама хероина.

Инспектори су потом упали и у кућу осумњиченог Србина и ухапсили га. Приликом птретреса пронађена је још извесна количина наркотика, али није наведено која врста и која количина. Такође је пронађен и ваздушни пиштољ, извесна количина новца за који се сумња да потиче од трговине наркотицима, а заплењени су и компјутери и мобилни телефони.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)