ПРОВАЛНИК ОДНЕО БЕНСЕДИНЕ: У лесковачкој Филијали РФЗО извршена преметачина

И. М.

17. 06. 2021. у 20:17

СЛУЖБЕНИЦИ лесковачке Филијале Републичког фонда за здравствено осигурање (РФЗО) у четвртак, по доласку на посао, једно време нису радили са странкама, јер су у својим просторијама затекли преметачну.

ПРОВАЛНИК ОДНЕО БЕНСЕДИНЕ: У лесковачкој Филијали РФЗО извршена преметачина

Фото: И. Митић

Због отворених фиока, ормара, побацаних папира по столовима и поду позвана је полиција која је извршила увиђај. По окончаном послу констатовано је да из просторија филијале ништа није однето, осим, како незванично сазнајемо, кутије бенседина из фиоке једног од радника.

Фото: И. Митић

- Највише смо страховали за рачунарску опрему у којој су похрањени подаци наших корисника и сва документација осигураника, али срећом све је на свом месту. Техника готово да није ни померана са места на којима се налазила – казао је Горан Савић, директор Филијале РФЗО у Лесковцу.

Објекат је под видео надзором који ће помоћи полицији током истраге. Улазна врата филијале нису обијена, па се претпоставља да су починиоци ушли кроз подрум зграде. Она тренутно нема физичко обезбеђење, јер се очекује окончање јавне набавке за овај посао, а најповољнији понуђач бира се на националном нивоу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)