"УВЕК ЈЕ БИРАО ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ СИРОМАШНИХ ПОРОДИЦА": Заводио их па их подводио - детаљи хапшења макроа у Београду

Новости онлине

11. 06. 2021. у 20:31

Т. З. (26) ухапшен је због сумње да је подводио своју малолетну девојку К. А. из Смедерева. Њене сексуалне услуге наплаћивао је 50 евра.

УВЕК ЈЕ БИРАО ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ СИРОМАШНИХ ПОРОДИЦА: Заводио их па их подводио - детаљи хапшења макроа у Београду

FOTO: Depositphotos

Лисице на руке стављене су и његовим саучесницима Р. М. (19) и Р. В. (34), који су осумњичени да су сликали девојчице и њене наге фотографије објављивали на интернету и возили девојчицу "на састанке". Према наводима београдских медија, полиција трага за још једним младићем (21), припадником ове групе.

Како се сумња седамаестогодишња К. А. није била њихова једина жртва, а ухапшена група имала је разрађен план којим су приморавали малолетнице да раде за њих.

- Увек је бирао девојчице из сиромашних породица. Тако је било и са К. А. коју је завео у Смедереву нудивши јој лагодан живот. Након неког времена довео ју је у Београд, у стан његове саучеснице Р. М. - испричао је извор.

У овом стану младић је девојчици тражио да се слика гола и пошаље му те фотке. Девојчица је после неког времена пристала, а фотографисала ју је ухапшена Р. М.

Жена је девојчицине голишаве фотографије потом објавила на једном сајту за одрасле.

Девојчица је убрзо схватила шта се догађа и желела је да се врати кући у Смедерево, међутим Т. З. је, како се сумња, тада почео да јој прети да ће њене наге фотографије показати њеним родитељима.

Уплашена малолетница је остала с њим, а онда је почео да је приморава да се проституише. За односе с њом, мушкарцима је наплаћивао 50 евра, а сав новац задржавао је за себе.

Ужас који је седамаестогодишњакиња пролазила откривен је када је у полицијску станицу дошла шеснаестогодишњакиња из Београда са мајком, а која је испричала да је Т. З. покушао да је врбује да се бави проституцијом.

Девојчица је, како преносе београдски медији, рекла да је Т. З. хтео да буду у вези и да јој је потом понудио да направи њене "уметничке наге" фотографије. Она је одбила и све испричала мајци.

Један од инспектора тада је позвао Т. З. и лажно се представио као муштерија која жели да плати сексуални однос са проститутком. Чим је макро дошао на договорено место - ухапшен је!

Свим ухапшенима одређено је задржавање до 48 сати.

(Блиц/Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)