ИЗАШЛА ИЗ ЗАТВОРА, ПА ИЗБОЛА БИВШЕГ МУЖА: У Крагујевцу у среду приведена Ј. Р. (51), Ивица Р. (48) превезен у Ургентни центар

М. ЛУКОВИЋ

09. 06. 2021. у 20:48

ИВИЦА Р. (48) из насеља Баљковац код Крагујевца, повређен је у среду, након што га је, како се сумња, ножем напала његова невенчана супруга Ј. Р. (51). Све се, према незваничним информацијама догодило након жустре свађе у Ивичиној кући. Он је хитно превезен у Ургентни центар Универзитетског клиничког центра у Крагујевцу где су му повреде саниране, а полиција је ухапсила његову бившу супругу. Разлог сукоба је засад непознат.

ИЗАШЛА ИЗ ЗАТВОРА, ПА ИЗБОЛА БИВШЕГ МУЖА: У Крагујевцу у среду приведена Ј. Р. (51), Ивица Р. (48) превезен у Ургентни центар

Фото М. Луковић

Комшије у овом насељу причају да су Ивица и његова бивша супруга живели у одвојеним кућама, удаљеним једне од друге мање од једног километра. Наиме, након разлаза са супругом он се иселио из заједничке куће и прешао на другу локацију, где је почео себи да гради нови објекат за становање.

- Знамо га као доброг човека, мирног и вредног. Колико нам је познато, радио је на пијаци и бавио се трговином. Након разлаза са супругом оставио јој је кућу, а он је почео себи да гради нови дом - причају комшије у овом приградском насељу.

Кажу да је и раније било свађа и сукоба између њега и супруге и да је, како тврде комшије, углавном он трпео и извлачио дебљи крај. Претпоставља се да је пре "крвавог" сукоба његова бивша упала у његову кућу.

- Чула сам галаму, вику, ломљаву. Не знам поуздано шта се дешавало. То није било први пут. Често смо слушали свађе међу њима - прича једна од првих комшиница овог пара.

Рањени Ивица превезен је у крагујевачку болницу, а полиција је ухапсила Ј. Р. Она је, како сазнајемо, након сукоба са бившим мужем и напада на њега, мирно сачекала полицију у његовој кући, односно месту сукоба.

Како сазнајемо од извора из истраге, осумњиченој је одређено полицијско задржавање до 48 сати. Након тога ће, уз кривичну пријаву за насиље у породици, бити приведена на саслушање у надлежно тужилаштво.

НЕДАВНО ИЗДРЖАЛА КАЗНУ

ЈЕДНА од комшиница прича да је Ј. Р. била у затвору и да је недавно изашла, пошто је издржала казну, али није знала због чега је тамо била. Она каже и да не зна шта је био разлог обрачуна између ње и њеног бившег супруга. То ће, вероватно, утврдити истрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)