БРУТАЛНИ ДЕТАЉИ ПЛАЋЕНОГ УБИСТВА: Србин дао цигарету Египћанину, па му пумпарицом разнео главу

Novosti online

02. 06. 2021. у 20:52

ИСТРАГА полиције Малте о бруталном убиству Валида Салаха Абдел Моталеба Мохамеда (42) од самог старта је тврдила да је мотив дрога јер је египатски држављанин имамо подебљи досије због поседовање и трговине наркотицима. Хапшењем српског плаћеног убице Александра Стојановића (43) то је полиција на крају и доказала - пуцао је због рата око дроге и то за 5.000 евра.

БРУТАЛНИ ДЕТАЉИ ПЛАЋЕНОГ УБИСТВА: Србин дао цигарету Египћанину, па му пумпарицом разнео главу

Фото: Printscreen

Египћанин је био прва жртва убиства 2018. године. Његово тело откривено је 15. јануара у 7.45 сати у близини капеле Светог Димитрија, код места Гарб на малтешком острву Гозо. По повредама је одмах уочено да је убијен хицима из сачмаре, а поред су пронађене и четири патроне од 12 милиметара.

Жени претио киселином јер је децу хтела на веронауку

Египатски држављанин, био је ожењен женом са острва са којом је имао двоје деце. Мохамед је био и у затвору због претњи супрузи да ће јој бацити киселину у лице ако децу пошаље на часове веронауке.

Полиција је саопштила да је на лице места позвана око 7.45 сати.

Истрага је одмах реконструисала задње сате живота жртве плаћеника из Србије. Сигурносне камере снимиле су га неколико сати пре смрти у Викторији. Прво је паркирао свој аутомобил на главном путу и нешто касније је сео у други аутомобил. Ту је запалио цигарету и неко време разговарао са возачем, а онда су се одвезли.

Стојановић је, коначно, и ухапшен 21. маја. Одмах је под јаким мерама безбедности пребачен у суд где је негирао да је починио злочин. Али, његов дојучерашњи цимер га је одао и објаснио како је Србин за 5.000 евра убио Египћанина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)