СРБИН ПЛАЋЕНИ УБИЦА НА МАЛТИ: Наркомафија му наручивала ликвидације супарничких дилера

Novosti online

02. 06. 2021. у 19:16

АЛЕКСАНДАР Стојановић (43), држављанин Србије, коме се суди на Малти, убио је Египћанина Ваида Моталеба (43) и за то му је плаћено 5.000 евра.

СРБИН ПЛАЋЕНИ УБИЦА НА МАЛТИ: Наркомафија му наручивала ликвидације супарничких дилера

Фото: Принтсцреен

Један од сведока испричао је суду да је поред новца, плаћеник из Србије од наручилаца убиства добио и пушку и аутомобил за бекство. Суђење се одвија иза затворених врата јер је истрага о криминалној групи, за коју се верује да је радио Србин, још у току.

- Признао ми је да је ишао до краја, да је убио човека. Рекао ми је: Убио сам Арапина, са пет хитаца из пушке. Када сам чуо шта је урадио одмах сам га извацио из стана - испричао је Андре Галеа, Србинов пријатељ, који је такође у притвору али због тешких крађа.

Сведок је описао Србина и као тешког хероинског зависника који је убио Египћанина у локалном рату за тржиште наркотика, јер је сметао супарничкој групи.

Египћанин је пронађен мртав у јутарњим сатима 15. јануара 2018. година на острву Гозо. У новембру исте године полиција је пронашла аутомобил БМВ, који је користио убица. Стојановић је ухапшен крајем маја ове године и на суду се изјаснио да није крив.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)