СПЕКТАКЛ ЗА НАЈМЛАЂЕ: Тактичко-технички збор припадника МУП у Краљеву (ФОТО)

Г. ЋИРОВИЋ

04. 06. 2023. у 20:15

ПОВОДОМ Дана Министарства унутрашњих послова, Дана полиције и крсне славе – Свете Тројице, у централном градском парку у Краљеву одржана је тактичко-технички збор и приказ дела опреме и средстава којима располажу припадници полиције, Жандрамерије и ватрогасно-спасилачке јединице.

СПЕКТАКЛ ЗА НАЈМЛАЂЕ: Тактичко-технички збор припадника МУП у Краљеву (ФОТО)

Г.Шљивић

На овој смотри која је без сумње највише обрадовала краљевачке малишане, посетиоци су били у прилици да погледају службена возила и мотоцикле, да се упознају са наоружањем и опремом, као и да присуствују симулацији гашења пожара специјалном пеном.

 

- Присуство грађана овој смотри у великом броју показује да имају поверење у нас што нам много значи. Сваким даном дајемо све од себе да то поверење у у потпуности оправдамо – каже Јовица Дошић, командир полицијске испоставе Краљево.

 

Овом приликом раздрагани малишани могли су и да се провозају полицијским возилима, испробају део полицијске опреме, укључе сирену и упознају се са полицијским псима, као и да се ближе упознају са позивом полицајца.

А, да је ова „акција“ у потпуности успела, најбоље су показали широки осмеси на њиховим лицима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)