УЧЕСНИЦИ ИЗУЗЕТНО ПРИПРЕМЉЕНИ: Одржано такмичење јединица војне полиције (ФОТО)

Novosti online

18. 05. 2022. у 18:05

НА полигонима Војске Србије „Берановац“ и „Жича“ код Краљева ове недеље се одржава друго такмичење јединица војне полиције.

УЧЕСНИЦИ ИЗУЗЕТНО ПРИПРЕМЉЕНИ: Одржано такмичење јединица војне полиције (ФОТО)

Фото: Министарство одбране

На овом надметању, које представља тест обучености, вештине и физичких способности, ове године учествује шест екипа из састава Војске Србије и четири из Министарства унутрашњих послова.

Претходних дана такмичари су, у прве две фазе, на полигону „Жича“ појединачно и у саставу патроле решавали ватрене задатке у симулираном урбаном окружењу, уз примену тактичких радњи и поштовање мера безбедности.

Трећој фази надметања одржаној данас на патролној стази на полигону „Берановац“, присуствовао је начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић и том приликом се лично уверио да је такмичење организовано по највишим стандардима, као и да су учесници високо мотивисани и тактички и физички изузетно припремљени.

Победник такмичења јединица војне полиције биће познат у петак, када се одржава најзахтевнија етапа — екипна трка на 12 километара са природним и вештачким препрекама.

БОНУС ВИДЕО - БРЗИМ ВОЗОМ СТИГАО У СРЕМСКЕ КАРЛОВЦЕ: Патријарха Порфирија дочекали бајкери и фијакери

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПЛЕМИЋКО ПОРЕКЛО Ово је право презиме Ирфана Менсура - моћан разлог зашто га је променио: Родитељима није сметало