РАТА ЗА СТАН - 180 ЕВРА: На продају станови у јавној својини - ово су локације

Ј. С.

18. 05. 2021. у 11:19 >> 11:19

ПРОДАЈА укупно 25 станова на Новом насељу који су у јавној својини Града Новог Сада обухваћено је јавним позивом за куповину који је јуче објављен.

РАТА ЗА СТАН - 180 ЕВРА: На продају станови у јавној својини - ово су локације

Фото З. Г.

Реч је о тзв. солидарним становима у Улици Момчила Тапавице б.б. (ламела шест) где је за продају предвиђено седам станова за двочлану породицу, осам за породицу која броји три члана, шест станова за четворочлану и четири стана за петочлану породицу.

Купопродајна цена коју је у складу са законом утврдила градска стамбена комисија, по квадратном метру износи 98.917,76 динара са ПДВ. Тако уколико се купац одлучи за стан од 50 квадрата уз максималну отплату 20 година, његова месечна рата износиће 180 евра. У понуди су станови од 37 до 59 квадрата.Заинтересовани грађани имаће прилику да их погледају уз пријаву Управи на бројеве телефона 489-0011 и 489-0045.

ОБРАСЦИ

КАКО би заинтересовани грађани брже комплетирали захтеве, припремљени су обрасци које моћи да преузму на сајту Града Новог Сада www.novisad.rs и на сајту Градске управе за имовину и имовинско-правне послове www.imovina.novisad.rs

Јавни позиви биће отворени 30 дана, а захтеви се са прописаном документацијом подносе Стамбеној комисији, путем Градске управе за имовину и имовинско-правне послове Града Новог Сада, Нови Сад, (Народног фронта број 53).

Кандидат за куповину стана треба да је држављанин Србије са пребивалиштем у Новом Саду, као и да нико од чланова његовог домаћинства није власник некретнине. Осим ових услова,узимаће се у обзир здравствено стање, инвалидност и телесно оштећење потенцијалног купца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВИ СНИМАК ЛЕПЕ ПРЕМИЈЕРКЕ: Шта ће муж рећи на ово? (ВИДЕО)