ПОДРШКА МАЛИМ И СРЕДЊИМ ПРЕДУЗЕЋИМА: Састанак министарке Атанасковић са ЕБРД

С. Б.

11. 05. 2021. у 16:12

МИНИСТАРКА привреде Анђелка Атанасковић састала се са новоименованим директором Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) за Западни Балкан Матеом Коланђелијем, а разговарали су о наставку успешне сарадње.

ПОДРШКА МАЛИМ И СРЕДЊИМ ПРЕДУЗЕЋИМА: Састанак министарке Атанасковић са ЕБРД

Зграда Владе Србије

Размотриће механизме које ЕБРД има на располагању, имајући у виду да учешће у ЕУ програмима сада прати и директно покривање одређене гаранцијске шеме.

- Захвални смо ЕБРД-у на подршци, циљ нам је да Влада усвоји Акциони план за трогодишњи период најкасније до краја јуна ове године - рекла је Анђелка Атанасковић.

Коланђели је истакао да ће му приоритет бити да се настави са пројектима подршке сектору малих и средњих предузећа, односно са свим започетим активностима, као и да је отворен за све предлоге и иницијативе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

И ДАЉЕ ЈЕ ВРЕМЕ ЗА МОРЕ: Vogue Hotel у Бодруму је у сваком смислу одличан избор и у њему ће уживати цела породица