ТЕХНИЧКЕ ГРЕШКЕ ЗАКОЧИЛЕ ПОКЛОНЕ: "Дајхман" позива потрошаче да учествују у конкурсу, а пријављивање онемогућено

Е. Б. Т.

08. 04. 2021. у 14:31

КОМПАНИЈА "Дајхман" организује наградни конкурс "Пријави се и освоји", позива грађане да учествују и обећава, како пише на њивом сајту, супер награде.

ТЕХНИЧКЕ ГРЕШКЕ ЗАКОЧИЛЕ ПОКЛОНЕ: Дајхман позива потрошаче да учествују у конкурсу, а пријављивање онемогућено

Купци разочарани што не могу да се пријаве

Међутим, већ на првом кораку потрошачи су разочарани. На друштвеним мрежама данима се жале да не успевају чак ни да се пријаве преко овог "Дајхмановог" портала.

Како се наводи у упутству, учесници би, након што унесу своје податке и упишу се за добијање електронских новости из ове компаније, требало да одговоре на наградно питање, а онда ће, можда, баш њихов оригинални одговор да буде изабран. Имена 15 добитника, објављују се свака три месеца на порталу.

Бројни купци који су желели да учествују, то нису успели, јер се при сваком покушају да се пријаве, појављује обавештење на коме пише да је у питању грешка. "Немогуће је пријавити се", "неће да учита", "покушавам више пута и ништа", "стално пријављује грешку", разочарано су констатовали потрошачи.

Из компаније "Дајхман" кажу за "Новости" да раде на решавању ових тешкоћа.

- Приступили смо уклањању техничких проблема, чим смо увидели да постоје - наводе у одговору достављеном нашој редакцији. - С обзиром на то да је реч о конкурсу који траје током целе године, а да се победници проглашавају свака три месеца, верујемо да технички проблеми до којих је дошло неће спречити људе који су желели да се пријаве, да поново покушају и учествују у конкурсу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)