ВЛАДИМИР ЛУЧИЋ У ПОДКАСТУ "НИЈЕ САМО НАСЛОВ": Телеком и Амазон праве заједничку серију (ВИДЕО)

Novosti online

11. 06. 2024. у 14:33

ГЕНЕРАЛНИ директор "Телекома Србија" Владимир Лучић гостовао је у подкасту "Новости" под насловом "Није само наслов".

ВЛАДИМИР ЛУЧИЋ У ПОДКАСТУ НИЈЕ САМО НАСЛОВ: Телеком и Амазон праве заједничку серију (ВИДЕО)

Фото: Новости

Први човек најуспешнијег српског предузећа причао је о великом интересовању за таг уређаје за путарине, који се однедавно продају на продајним местима нашег телекомуникационог оператера у Србији, Аустрији, Швајцарској и Немачкој. Колико је продатих тагова и шта купци из Србије и БиХ могу са њима да добију на Западном Балкану.

Лучић се похвалио и одличним пословним резултатима националног телекомуникационог оператера. Говорио о 300.000 нових корисника. Како су успели да утроструче број кабловских претплатника од 2018. године и да у истом периоду дођу са 1,1 милијарду евра прихода на чак две милијарде.

Зашто се "Телеком Србија" шири на тржишта Аустрије, Швајцарске, Немачке, Сједињених Америчких Држава, Турске... Зашто се у Аустрији на "Телекомову" мрежу прикључило чак десет одсто Аустријанаца иако немају везе са бившом Југославијом.

Није прескочио да објасни зашто пада вредност телекомуникационих оператера у свету и како се борити против даљег пада. Једноставно је објаснио на који начин ће 5Г мрежа и вештачка интелигенција променити свет, поготово здравство, право, саобраћај, медицину и како ће свет изгледати за двадесет година.

Причао је и о томе шта све спрема "Телеком" у филмској и продукцији телевизијских серија и како је Београд претекао Загреб у позиционирању за регионални центар филмске продукције и најавио да ће се у нашој престоници у наредних пет година снимати велике међународне копродукције...

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, други је ипак зову бескомпромисном убицом.

22. 07. 2024. у 17:39

Коментари (0)

Јединствени Египатски Малдиви - Никада повољније!