ФРИЕЛНСЕРИМА ИСТИЧЕ РОК: До понедељка пријава пореза

С. Б.

28. 07. 2023. у 11:00

У ПОНЕДЕЉАК, 31. јула 2023. године, истиче рок за пријављивање прихода остварених од уговорене накнаде од ауторских и сродних права и уговорене накнаде за извршен рад на које се порез плаћа самоопорезивањем.

ФРИЕЛНСЕРИМА ИСТИЧЕ РОК: До понедељка пријава пореза

Фото: А. Станковић

Порески обвезници који су у другом кварталу текуће године остварили приход по наведеном основу подносе пореску пријаву на Обрасцу ПП ОПО-К.

У истом року пореску пријаву на Обрасцу ПП ОПО-К подносе и порески обвезници који за наведене приходе остварене у првом кварталу текуће године нису поднели пореску пријаву на обрасцу ПП ОПО.

Корисничко упутство за подношење пореске пријаве (ПП ОПО-К) обрачунатом порезу самоопорезивањем и припадајућим доприносима на приходе остварене квартално, од стране физичког лица као пореског обвезника налази се на сајту Пореске управе

За додатне информације порески обвезници могу се обратити Контакт центру Пореске управе на бројеве телефона 0700 -700 007 и 011-33 10 111 и непосредно запосленима на шалтерима „Ваш порезник" у 37 филијала широм Србије, путем контакт форме контакт центра или путем контакт форме на порталу фриленсери.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕШКО ЛИЦЕМЕРЈЕ УРСУЛЕ ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Шта је са територијалним интегритетом и суверенитетом Србије?

ТЕШКО ЛИЦЕМЕРЈЕ УРСУЛЕ ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Шта је са територијалним интегритетом и суверенитетом Србије?

ПРЕДСЕДНИЦА Европске комисије Урсула фон дер Лајен изјавила је на 50. годишњицу поделе Кипра да ће наставити са подршком за поновно уједињење последње подељене државе чланице ЕУ, у складу са релевантним резолуцијама Савета безбедности Уједињених нација.

20. 07. 2024. у 19:04

Коментари (0)

ГОТОВО ЈЕ! Алекса Аврамовић напустио Партизан, позната и наредна дестинација