ДО ФИРМЕ САМО ЕЛЕКТРОНСКИ: Од 17. маја пријава оснивања привредног друштва без папира

С. Б.

11. 05. 2023. у 11:51

ПРИЈАВА за оснивање привредног друштва, подсећа Министарство привреде, од 17. маја се Агенцији за привредне регистре подноси искључиво електронски.

ДО ФИРМЕ САМО ЕЛЕКТРОНСКИ: Од 17. маја пријава оснивања привредног друштва без папира

Фото Танјуг

У складу са изменама Закона о поступку регистрације, АПР је у обавези да пријаве за оснивање привредног друштва прихвата искључиво у електронској форми, што је у складу и са концептом е- Управе и дигитализације пословања целокупне привреде.

- То практично значи да више неће постојати могућност да се Агенцији за привредне регистре пријава за оснивање привредног друштва поднесе у папирној форми - упозорава Министарство привреде.

- На тај начин стварају се услови за смањење трошкова и времена за оснивање друштва, унапређује и проширује ниво услуга за грађане, смањује време обраде захтева од стране Агенције за привредне регистре што доприноси већој ефикасности, наводи се су саопштењу Министрарства привреде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈА САМ МОМЧЕ СА КОСОВА Милан Васић стигао на КиМ - поделио слике: Ово је моја душа (ФОТО)