"АКО ЖЕЛИШ ДА БУДЕШ УСПЕШАН, ПРВО ИЗГРАДИ ПУТ": Председник на отварању деонице аутопута Е-763 "Милош Велики" (ФОТО)

Новости онлајн

01. 04. 2023. у 12:09

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић на церемонији отварања деонице аутопута Е-763 „Милош Велики“ Нови Београд – Сурчин.

АКО ЖЕЛИШ ДА БУДЕШ УСПЕШАН, ПРВО ИЗГРАДИ ПУТ: Председник на отварању деонице аутопута Е-763 Милош Велики  (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтскрин/buducnostsrbijeav's profile picture buducnostsrbijeav

- Стара кинеска пословица каже: „Ако желиш да будеш успешан, прво изгради пут.“ Путеви повезују, знак су напретка државе, а када су овако добри као наши, преко њих долазе и нови инвеститори.

Код нас су данас сви навикли на добре путеве, чак и они који никада ниједан нису изградили, а ја сам срећан што највиши стандарди у Србији постају нешто што се подразумева. То је успех наше државе и грађана, и зато је важно да наставимо да водимо озбиљну и одговорну политику и да имамо велике снове.

Посебно сам захвалан амбасадорки Чен Бо која је увек уз нас на путу напретка Србије, а највећу захвалност дугујемо председнику Сију уз чију подршку смо постигли огроман успех у изградњи Србије, поручио је Вучић на свом Инстаграм налогу.

БОНУС ВИДЕО: ЕВАКУИСАНО ЧИТАВО МЕСТО - У Минесоти из шина исклизнули вагони теретног воза

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ПОСКОК НАЂЕН У ДВОРИШТУ КОД АЛЕКСИНЦА: Стручњаци имају корисне савете за власнике кућа