Banca Intesa Mobi - најбоља mBanking апликација у 2022. години: eCommerce Асоцијација Србије доделила награде најуспешнијим компанијама

Промо

30. 01. 2023. у 18:59

Banca Intesa, чланица Intesa Sanpaolo групе, награђена је признањем за најбољу mBanking апликацију у 2022. години на Hot Spot eCommerce Awards конкурсу у организацији eCommerce Асоцијације Србије.

Banca Intesa Mobi  - најбоља mBanking апликација у 2022. години: eCommerce Асоцијација Србије доделила награде најуспешнијим компанијама

Фото: Промо

Жири састављен од угледних стручњака и професионалаца из области пужања медијских и технолошких услуга, дигиталног маркетинга, као и представника јавних и образовних институција, уз подршку гласова јавности, доделио је 22 награде у две категорије компанијама које су у току 2022. године пружиле највећи допринос развоју e-commerce екосистема у Србији. 

  
Banca Intesa Mobi апликација проглашена је најбољом у eComm Excellence категорији за достигнућа која су посебно допринела подизању индустрије на виши ниво. 

,,Веома сам поносан на признање eCommerce Асоцијације Србије које видим као значајну потврду наше снажне посвећености континуираном раду на унапређењу и развоју савремених дигиталних решења која клијентима олакшавају обављање финансијских трансакција. Захваљујући оваквом приступу Banca Intesa данас има преко 520.000 потпуно дигитализованих корисника, а чак 94% плаћања обави се управо на дигиталним каналима. Посебно ми је задовољство што је, не само стручни жири, већ и општа јавност преопознала ово достигнуће и нашу Банку као значајног чиниоца у развоју дигиталног пословања и подршци укупном економском оснаживању наше земље,’’ изјавио је Дарко Поповић, председник Извршног одбора Banca Intesa. 

Захваљујући низу иновативних функционалности и персонализованом приступу у управљању финансијама, Banca Intesa Моби апликација корисницима пружа комплетно искуство уз могућност брзог и једноставног обављања трансакција, што поткрепљује и податак из независне студије коју је PWC спровео међу свим банкама на тржишту, а који показује да клијенти Banca Intesa обаве чак 49% свих дигиталних трансакција у Србији.

Осим широког спектра могућности за располагање финансијским средствима, попут онлајн реализације кеш кредита и дозвољеног прекорачења рачуна, подизања новца с банкомата без картице уз опцију #withCash и креирања виртуелних картица за безбедну интернет куповину, клијентима су у оквиру ње на располагању и опције за обављање девизних плаћања, као и плаћања само на основу броја телефона примаоца, али и проверу ПИН-а платне картице.  

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

МНОГИ ИХ КУПЕ ПА СЕ ПОКАЈУ: Од којих половних аутомобила треба бежати - нећете моћи да их продате