ТЕШКЕ ПОСЛЕДИЦЕ: Ко највише страда од санкција Русији?

Novosti online

09. 12. 2022. у 23:22

ПРЕМИЈЕР Летоније Кришјанис Каринш изразио је уверење да су балтичке земље више од других европских држава страдале од последица санкција које су западне земље увеле Русији, али и даље инсистирају на повећању санкционог притиска на Москву.

ТЕШКЕ ПОСЛЕДИЦЕ: Ко највише страда од санкција Русији?

Фото Shutterstock

Летонског премијера цитира новински портал лсм.лв.

Према Каринсовим речима, балтичке земље су на сопственом примеру показале да се „не треба ничега плашити“.

У међувремену, у новембру је естонска премијерка Каја Калас тврдила да инфлација и високе цене енергената у Европи немају никакве везе са санкцијама ЕУ против Русије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (1)

НЕ ЗНАМ КАКО ЋУ СВЕ ПОДНЕТИ: Срна Ланго кроз сузе проговорила о сину