ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: У Параћину ће бити још нових инвестиција

З. РАШИЋ

03. 12. 2022. у 14:00

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије Ана Брнабић рекла је током своје посете „Српској фабрици стакла“ у Параћину, коју су преузеле корпорација „Global glass“ из Швајцарске и словеначка стаклара „Храстник“, да ће осим те бити још инвестиција у граду на Црници.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: У Параћину ће бити још нових инвестиција

Фото: З. Рашић

- Очекујем да ћу ускоро моћи јавно да кажем која је то мултинационална компанија, инвеститор, који долази да отвори своју производњу у Параћину. Преговори се приводе крају, решавају се још неки детаљи са Развојном агенцијом Србије и ја очекујем да ускоро поново дођем у Параћин, или да дође председник Александар Вучић и да отворимо још једну производњу у Параћину – рекла је премијерка.

Додала је да се приводи крају комплетна реконструкција основне школе у центру Параћина (ОШ „Радоје Домановић“, прим. аут.), у складу са обећањем које је дала у јануару прошле године, приликом тадашње посете Параћину, а кад се то заврши, наставиће се даље са капиталним пројектима.

Брнабићева је рекла да су у питању неки планирани путни правци.

Што се тиче Опште болнице, ту тек треба да се уради пројектно-техничка документација, а са Министарством за управљање јавним улагањима треба да се види ко ће је урадити, Министарство или Параћин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!