БЕС ФРАНЦУСКЕ: Америка задаје смртоносни ударац Европи

Танјуг

28. 11. 2022. у 23:30

ФРАНЦУСКИ министар финансија Бруно ле Мер изразио је данас забринутост због одређених одредби америчког Закона о смањењу инфлације на састанку са трговинском представницом САД (УСТР) Кетрин Таи, саопштила је канцеларија УСТР.

БЕС ФРАНЦУСКЕ: Америка задаје смртоносни ударац Европи

Foto: Printskrin Youtube/ CNBC International TV

Европљани наводе да би огроман пакет субвенција за заштиту америчких произвођача Законом о смањењу инфлације могао да зада смртоносни ударац њиховим индустријама, које су већ пољуљане због високих цена енергената изазваних украјинском кризом.

Амбасадорка Таи и министар Ле Мер сложили су се да би САД и Европска унија требало да раде заједно на продубљивању билатералног разумевања Закона, наводи се у саопштењу канцеларије УСТР-а након виртуелног састанка француског министра и амбасадорке Таи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (3)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)