ЧЕКАЈУ ОДГОВОР ПОЉОПРИВРЕДНИКА: Брнабић, Недимовић и Чадеж још увек у Влади Србије

Танјуг

15. 08. 2022. у 21:45

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Ана Брнабић, министар пољопривреде Бранислав Недимовић и председник ПКС Марко Чадеж још су у Влади Србије и чекају на наставак данашњих преговора са представницима пољопривредника, речено је Танјугу из Владе Србије.

ЧЕКАЈУ ОДГОВОР ПОЉОПРИВРЕДНИКА: Брнабић, Недимовић и Чадеж још увек у Влади Србије

Фото: Новости/Танјуг

Они су око 20.45 часова контактирали представника Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије Милета Сланкаменца, који је испред ове организације био на данашњем састанку, али је његов телефон недоступан.

Истовремено, председник ове Иницијативе Радослав Адамовић се јавио на телефон, али је, како је сам рекао, био на другом састанку који нема никакве везе са овим, те да ни о чему није обавештен, навели су из Владе.

Представници Владе су се чули и са представницима удружења Стиг који су их обавестили да још нису стигли у Пожаревац, иако су Владу напустили пре више од два сата.

Како је речено Танјугу премијерка Брнабић и министар Недимовић остаће у Влади уколико је потребно и читаву ноћ, са намером да преговоре у којима постоји висок степен сагласности приведу успешно крају.

БОНУС ВИДЕО - МОРАВСКИ КОРИДОР ПУТ КРОЗ ИСТОРИЈУ: Важна археолошка налазишта уз трасу будућег ауто-пута

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери