ДО ПАКОВРАЋА КРАЈЕМ МЕСЕЦА: Зоран Дробњак, директор "Путева Србије", најавио продужетак "Милоша Великог"

В. Н.

19. 01. 2022. у 22:02

ВРШИЛАЦ дужности директора "Путева Србије" Зоран Дробњак обишао је у среду радове на изградњи ауто-пута "Милош Велики" од Прељине до Паковраћа и након састанка са кинеским извођачем радова изјавио да ће та деоница бити завршена у наредних десетак дана.

ДО ПАКОВРАЋА КРАЈЕМ МЕСЕЦА: Зоран Дробњак, директор Путева Србије, најавио продужетак Милоша Великог

Фото Танјуг

Дробњак је рекао да је све спремно да се тај део ауто-пута у дужини од 11,5 километара отвори.

- За десетак дана ће бити пуштен саобраћај, чак и пре - рекао је у среду Дробњак. - Има још доста посла, али ћемо стићи то да завршимо. Данас је Богојављење, 19. јануара и за десет дана завршавамо.

Додао је да су "Путеви Србије" доста тога урадили у претходној години:

- У 2021. години урадили смо 547 километара лоаклних путева и 682 километра државних путева. Више од 1.200 километара.

На ауто-пут "Милош Велики" у среду је до 14 часова био обустављен саобраћај од Такова до Прељине у смеру ка Београду, због радова на уклањању привремених наплатних рампи.

- Стружемо хабајући слој на улазном краку од наплатне рампе у Прељини у смеру ка Београду. Постављамо асфалт хабајућег слоја, обележавамо хоризонталну сигнализацију и постављамо сигурносне ограде на улазном краку уз сам ауто-пут - рекао је руководилац радова Дејан Гордић и додао да је уклоњена привремена наплатна станица која је била постављена ради растерећења сталне наплатне станице у Прељини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)