ЧАДЕЖ ПОЗВАО ПРИВРЕДНИКЕ НА ЕКСПО ДУБАИ: Огромна шанса за нове послове и инвестиције

Novosti online

09. 09. 2021. у 19:26

ОКО две стотине привредника из Србије, већ током прве две седмице Светске изложбе Експо 2020 Дубаи, имаће прилику да представе иновативне производе, повежу се са добрим компанијама и пронађу партнере, рекао је председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж и позвао мале и средње фирме да се пријаве за учешће на овој престижној глобалној манифестацији.

ЧАДЕЖ ПОЗВАО ПРИВРЕДНИКЕ НА ЕКСПО ДУБАИ: Огромна шанса за нове послове и инвестиције

Марко Чадеж / Фото Новости

- Уверен сам да ће од почетка октобра Дубаи бити право место за нове инвестиције и нове послове, и прилика да српска привреда покаже фантастичне иновативне производе и решења. Већ у првим тематским недељама, посвећеним Клими, Биодиверзитету и Свемиру биће презентована модерна решења, од иновативних превозних средстава до балистичких падобрана и најновијих технологија у пољопривреди - рекао је Чадеж.

- Финализујемо радове на српском бизнис хабу који ће током 6 месеци, колико траје Експо у Дибаију, практично бити кућа српске привреде, привредници ће овде моћи да организују састанке, презентације, изложе своје производе, а и да се одморе - рекао је данас Чадеж приликом обиласка завршних радова на хабу Србије.

- Желим да охрабрим мале и средње компаније које имају иновативне производе и услуге, да се пријаве и постану део српског бизнис хаба и наше породице која ће овде шест месеци правити нову вредност и нове послове - истакао је Чадеж.

Како је објаснио, доста тога је урађено да би се малим и средњим фирмама омогућило да учествују на изложби у Дубаију и представе своје идеје.  Обезбеђене су бесплатне авио карте за чартер летове, бесплатни локални трансфери, смештај по повлашћеним ценама у одабраним хотелима, бесплатно коришћење ПКС простора у слободној зони Dubai South.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Представљен пројекат „Соларни панели“ на бензинским станицама НИС-а