НОВИ ДИГИТАЛНИ СЕРВИСИ И УСЛУГЕ КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ: Још једноставнија плаћања мобилним телефоном и додатна средства на "клик"

Промо

07. 09. 2021. у 11:00

КОМЕРЦИЈАЛНА банка, чланица НЛБ Групе, развила је и својим клијентима омогућила потпуно бесплатно коришћење нових дигиталних услуга и сервиса - Онлајн кеш кредита, за све оне који желе да без папира и посете експозитури дођу до додатних средстава на рачуну и КомбанкПаy, апликације која платне картице сели у мобилне телефоне и осигурава још бржа, једноставнија и сигурнија бесконтактна плаћања.

НОВИ ДИГИТАЛНИ СЕРВИСИ И УСЛУГЕ КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ: Још једноставнија плаћања мобилним телефоном и додатна средства на клик

Фото: Промо

КомбанкПаy услуга доступна је свим постојећим клијентима са активним WEB еБанкинг налогом и Виса или Мастерцард бесконтактним картицама. Апликацију је могуће бесплатно преузети са Гугл продавнице, а компатибилна је са Андроид оперативним системом и НФЦ технологијом. Након једноставне регистрације, дигитализује картице и омогућава плаћања прислањањем мобилног телефона на терминале са опцијом бесконтактних плаћања.

Нови Онлине кеш кредити намењени су клијентима Комерцијалне банке, корисницима WEB еБанкинг налога, који примају зараду путем текућег рачуна у Банци. Реализују се без административних забрана, потписивања меница и трошкова обраде захтева кредита. Одобравају се у износу до 600.000 динара, са максималним роком отплате до 71 месец и фиксном каматном стопом током читавог периода отплате.

Фото: Промо

 

Процес пријаве, одобравања и исплате кредита је веома једноставан, и могуће га је обавити кроз три једноставна корака путем еБанкинг налога – подношење захтева, прилагање документације и реализација.

Дакле, ако желите да брзо и лако дођете и управљате додатним средствима за путовање, опремање дома или куповину школског прибора, сада знате и како! Посетите сајт Комерцијалне банке и искористите ову сјајну и праву прилику још данас!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)