Стамбени кредити за Belgrade Waterfront: Рата за дом из снова већ од 499 евра месечно

Промо

02. 07. 2021. у 18:00

КРЕДИТИ у раној фази изградње направљени су ексклузивно за Belgrade Waterfront, где квадрат може да се купи за 2.950 евра, са урачунатим ПДВ-ом.

Стамбени кредити за Belgrade Waterfront: Рата за дом из снова већ од 499 евра месечно

Фото: Предраг Вучковић

Стан у Belgrade Waterfront-у могуће је купити на кредит у раној фази изградње и то уз месечну рату већ од 499 евра.

Ово је значајна олакшица свима који су тренутно у потрази за новим местом за живот, с обзиром да је стандардна пракса банака да се кредити за новоградњу одобравају тек када је објекат изграђен 60 до 80 одсто. Belgrade Waterfront је у сарадњи са банкама својим купцима обезбедио могућност добијања кредита већ на 20 одсто изграђености зграде. Понуда ће бити интересантна и купцима који немају српско држављанство или стално пребивалиште у Србији, јер од сада кредит за стан у Belgrade Waterfront-у могу да добију и нерезиденти.

Цене стамбеног простора у Belgrade Waterfront-у веома су конкурентне на тржишту некретнина, те се квадрат у најсавременијем делу престонице може купити већ од 2.950 евра са урачунатим ПДВ-ом.  Уз станове највишег квалитета градње, Belgrade Waterfront је у нашу престоницу донео потпуно нови стил живљења, нудећи разноврсне садржаје који станарима свакодневни живот чине лакшим и лепшим. Станари и посетиоци могу да уживају у бујном зеленилу Савског парка, пространим пешачким и бициклистичким стазама покрај реке, бројним кафићима и ресторанима, као и у Галерији, највећој шопинг и забавној дестинацији у региону. Уз то, цела четврт је изузетно добро повезана са свим кључним тачкама у граду, те до реконструисаног Савског трга имате неколико минута шетње, до Аде Циганлије или „25. маја“ можете стићи бициклом, док се аеродром Никола Тесла налази на свега 15 минута вожње.

Belgrade Waterfront је у потпуности прилагођен савременом начину живота, па тако свака зграда има рецепцију, обезбеђење, подземну гаражу, уређено унутрашње двориште за станаре, као и професионалну службу за одржавање. Близина вртића и дечијих игралишта значајна је олакшица за родитеље.

У Belgrade Waterfront-у тренутно је у изградњи 14 зграда, док је од почетка пројекта у продају пуштена чак 21 зграда. До сада су усељене четири стамбене зграде, а још три ће бити предате станарима до краја године.

Информације о стамбеној понуди Belgrade Waterfront-а, али и о условима за добијање стамбеног кредита у раној фази изградње, можете добити регистрацијом на belgrade waterfront.com или посетом БW Продајном центру на Сава Променади.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАТИ СЕ БОРИЛА КАО ЛАВИЦА: Мама Наташе Миљковић у затворској болници, тата у новинама - а она је живела сама са собом