ДДОР на Златибору представља иновације осигурања у пољопривреди: Дигитализација као предуслов за одрживи развој пољопривреде

Промо

30. 01. 2023. у 18:52

ДДОР осигурање наставља да оправдава позицију кључне институције пружања подршке у обезбеђивању пољопривредне производње, као и свих чинилаца комплетног агро ланца производње, прераде, складиштења и дистрибуције пољопривредних и прехрамбених производа тако да ће и ове године представити понуду осигурања на традиционалном 57. Саветовању агронома и пољопривредника Србије на Златибору у организацији Института за ратарство и повртарство из Новог Сада.

ДДОР на Златибору представља иновације осигурања у пољопривреди: Дигитализација као предуслов за одрживи развој пољопривреде

Фото: Промо

Уз овај догађај, компанија ће учествовати и на 49. Симпозијуму пољопривредна техника у организацији дугогодишњег партнера – Задружног савеза Војводине. Сви учесници оба догађаја имаће прилику да добију све информације о могућностима осигурања како усева и плодова, тако и животиња и пољопривредне механизације као и да се упознају са новим могућностима дигиталне платформе ДДОР ТЕРРА намењене бржој и ефикаснијој пријави, процени и ликвидацији штета на усевима и плодовима. 

Да подсетимо, од како је 2021. године пуштена у рад платформа ДДОР ТЕРРА, развијена у сарадњи са Институтом БиоСенс из Новог Сада, процес пријаве штетних догађаја омогућен је свим осигураницима ДДОР-а са њихове њиве или из воћњака. Истовремено, употребом најсавременијих сателитских снимака обрадивих површина могуће је са већом прецизношћу урадити процену насталих оштећења у случају невремена, града или олује. Детаљи ових процеса биће представљени учесницима Саветовања агронома и пољопривредника на посебној презентацији 1. фебруара у 12.30 часова.

Апликација ДДОР ТЕРРА је бесплатна за све осигуранике ДДОР-а са полисама које покривају њихове усеве и плодове и доступна за преузимање на Google Play prodavinici. Ова иницијатива потврђује друштвену одговорност ДДОР-а као лидера у осигурању свих чланова агро-ланца уз чињеницу да је у последњих 5 година ово друштво исплатило штете у укупном износу од више од 3,9 милијарде динара.

Компанија ДДОР осигурање оснивач је и члан AgTech SuperKlastera насталог на иницијативу Привредне коморе Србије у оквиру програма Србија Иновира. Део је ове иницијативе препознајуц́и значај дигитализације у агробизнису и како би пренело деценијама стицано искуство у осигурању као и најбољу праксу матичне компаније Унипол групе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

АМЕРИКАНЦИ ПРАВЕ ЈЕДАН БЛОК УНУТАР ЕВРОПЕ: Председник открива шта ће се у наредном периоду дешавати на политичкој сцени