ПРЕМИНУО НОВИНАР "НОВОСТИ" МИЛАН ДРАЖИЛОВИЋ: Одлазак Драже, човека великог срца

И. Л.

20. 05. 2021. у 16:45

У БЕОГРАДУ је у 53. години преминуо Милан Дражиловић, дугогодишњи новинар и уредник "Вечерњих новости" и некадашње ревије "Зов" и одговорни уредник "Енигме".

ПРЕМИНУО НОВИНАР НОВОСТИ МИЛАН ДРАЖИЛОВИЋ: Одлазак Драже, човека великог срца

Фото: Приватна архива

Дража, како су га сви звали, умро је после интервенције на срцу. Прошле године успео је да победи корону, али га је, нажалост, издало његово велико новинарско срце. А, био је право срце од човека. Као дугогодишњи председник синдиката "Новости" помагао је свима који су му се обратили. Иако нарушеног здравља, више је гледао да помогне другима него себи.

Имао је јединствен дар да млађе сараднике на себи својствен начин упути у тајне новинарства. Био је тихе и благе нарави, а своју доброту и таленат преносио је и на друге. По томе ће га памтити многе његове колеге.

Не тако давно због лошег здравља отишао је у инвалидску пензију. Али, своје "Новости" и другаре није заборављао и често им се јављао. Тако да нас је ова тужна вест изненадила и тешко погодила.

Наш Дража био је весељак, волео је живот и знао је да у њему ужива. А највише је уживао са својом супругом Тањом, такође новинарем и сином Антонијем.

Време и датум сахране биће накнадно објављени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

МЕЂУНАРОДНА ЗАЈЕДНИЦА ДА ИЗВРШИ НАЈЈАЧИ ПРИТИСАК Петковић: Приштина шест година брутално одбија да врати земљу Високим Дечанима