ОВО ЈЕ ЛЕГИЈИНА НАСЛЕДНИЦА: Кажу да има пресликан татин поглед и да је лепа као анђео (ФОТО)

Novosti online

05. 04. 2021. у 14:57

НИКОЛИЈА Луковић, ћерка Маје Луковића и Милорада Улемека Легије, израсла је у праву лепотицу.

ОВО ЈЕ ЛЕГИЈИНА НАСЛЕДНИЦА: Кажу да има пресликан татин поглед и да је лепа као анђео (ФОТО)

Фото: Фејсбук

Томе сведоче њене фотографије на Фејсбук профилу који држи откључаним за јавност. Тачније, сви могу да погледају слике које објављује, иако јој нису виртуелни пријатељи.

На профилу Легијине ћерке пише да живи у Торонту, те да је похађала Британску интернационалну школу у Београду.

Коментари који се могу прочитати када је реч о њеном изгледу јесте да је "лепа као анђео", да има "осмех од милион долара", те да има и "пресликан татин поглед".

О овој девојци се највише писало 2014. године, када је на кратко нестала у Торонту, али је и пронађена након краће полицијске потраге. Наводно је пронађена у спаваћој соби школске другарице, и то тек када је лоциран њен мобилни телефон.

- Полиција је сазнала да је телефон угасила у кући другарице са којом је договорила састанак. Чим су је легитимисали, позвали су мајку. Она је реаговала мирно, речима: „Добро је, две ноћи нисам спавала“ и отишла по девојчицу. Мајка је инсистирала да због медијске гужве девојчица буде смештена прво код њене сестре, а Николија је одбила разговор са психологом мислећи да то није потребно - рекао је тада Благоја Ристић, у том моменту директор "Српске телевизије" у Торонту.

Легија и Маја Луковић упознали су се у Ердуту 1992. године, према подацима који се могу прочитати, а венчали су се две године касније. Кумови су им били Жељко Ражнатовић Аркан и пријатељица.

- Милорада сам упознала у Ердуту 1992. године, када сам као новинар канадске телевизије дошла да извештавам о догађајима у Југославији. Љубав између нас је напросто букнула. Било је то љубавно лудило, сви су знали колико се Милорад и ја волимо. Венчали смо се 1994. Кумови су били моја пријатељица Сандра и Жељко Ражнатовић Аркан - изјавила је Маја Луковић 2004. године, преносе медији годинама уназад.

- Када сам ушла у седми месец трудноће, Милорад ми је наредио да идем у Торонто да се породим. Кад је Николија рођена, крајем 1998, звао је по пет пута дневно и говорио: "Љубави, љубави, како сте ми?". Међутим, две недеље после ћеркиног рођења поручио ми је да не жели више да има породицу. Жао ми је што је добар човек Милорад Луковић постао лош човек Милорад Луковић. Таквог, доброг Милорада ја ћу увек волети, али тог Легију уопште не познајем - рекла је у једном интервјуу Маја.

Иначе, поред ћерке Николије коју је добио са Мајом, Легија и са Александром Ивановић има децу.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)