ТАЈНИ СУСРЕТ СЛОБЕ И ЛЕГИЈЕ: Испливале нове сцене "Породице" - Да се носиш и ти и тај твој налог, знам све шта сте радили ти и твоја банда

Novosti online

30. 03. 2021. у 17:28

ТРЕЈЛЕР за нову 2. епизоду је објављен, а сада су процуреле сцене којих нема у њему - сусрет Милорада Улемека Легије и некадашњег председника СРЈ, Слободана Милошевића.

ТАЈНИ СУСРЕТ СЛОБЕ И ЛЕГИЈЕ: Испливале нове сцене Породице - Да се носиш и ти и тај твој налог, знам све шта сте радили ти и твоја банда

Фото: Принтскрин

Породица Милошевиц налази се у вили "Мир" у Ужичкој улици, где добијају информацију да ће бивши председник бити ухапшен. Испред виле је окупљен један број Милошевићевих симпатизера, а Милошевићу за то време покушавају да уруче налог за хапшење.

Сада је процурела сцена, из мрачног ходника у ком се сусрећу Милорад Улемек Легија и Слободан Милошевић и у ком Легија покушава да му уручи налог!

- Ја сам војник државе, слушам наређења... и треба ово да вам дам - рекао је Легија.

- Шта је то? - питао је Милошевић, а Легија му је одговорио да је налог.

- Да се носиш у п*чку материну, и ти и тај твој налог. И реци оним твојим г*внарима да не могу овако да ме хапсе. Јеси чуо? Дубоко си ме разочарао. Само, да знаш... Знам све шта сте радили.. И ти, и она твоја банда. И ако паднем ја, падаш и ти - говори Милошевић Легији.

Након 20 година од хапшења бившег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића, снимљена је мини ТВ серија под називом "Породица", која прати последњих 48 сати заједничког живота чланова породице Милошевић.

Под опсадом полиције, новинара и демонстраната, породица Милошевић и њихови пријатељи и сарадници, налазе се у вили "Мир" на Дедињу, без икакве контроле над ситуацијом, а непредвидиве људске реакције почињу да излазе на површину.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)