РАНЕ НА ЛИЦУ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ БОЈАНЕ: Она лечи Србе од короне на КиМ, и има апел који морате да прочитате

Д.З.

25. 07. 2020. у 11:52

ЉУДИ, немојте да носите маске, и немојте да чувате ни себе ни друге!!! Шта вас брига кад има ко да црнчи уместо вас! Сво медицинско обље, међу којима смо и ми самохрани родитељи.

РАНЕ НА ЛИЦУ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ БОЈАНЕ: Она лечи Србе од короне на КиМ, и има апел који морате да прочитате

Фото: Приватна архива

Ова објава Бојане Јанићијевић, медицинске сестре запослене у Клиничко болничком центру у Косовској Митровици уз своју слику на којој се виде трагови односно ожиљци због ношења маске и визира, опомена је онима који не носе заштитну опрему.

- Не бих да дајем никакве изјаве. Слика служи само као апел људима да почну да носе маске. Фотографија је заправо објављена као апел људима да коначну почну да брину о себи и другима. Никога не вређа нити омаловажава, већ порука људима да брину о себи и заштите себе и друге - одговорила нам је кратко Бојана која као и остало особље у овом клиничко болничком центру ради пожртвовано на лечењу оболелих од ковида 19.

Фото: Приватна архива

 

Иако је према речима др Златана Елека директора ове установе ситуација у српским срединама на КиМ последњих дана у вези корона вируса знатно стабилнија, на лечењу у митровачком клиничко болничком центру који поседује 180 постеља, тренутно је 125 пацијената, од којих је 108 са тежом клиничком сликом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (4)

ЗНАМ ШТА ЈЕ ПРОБЛЕМ Цеца има поруку за Пиксија пред меч одлуке: Водила сам фудбалски клуб