Huawei партнерима у Србији најавио нову еру дигиталне и зелене технологије

Промо

13. 06. 2024. у 13:41

КОМПАНИЈА Huawei је свој мобилни технолошки центар „на точковима“, осмишљен за велике фирме и клијенте попут јавне управе и различитих индустрија, какве су здравство, ИСП, образовање, малопродаја и друге, поново довела у Београд.

Huawei партнерима у Србији најавио нову еру дигиталне и зелене технологије

Фото: Промо

Ове године компанија решењима приказаним у Huawei камиону истражује како конвергенција зелене и дигиталне транзиције покреће одрживи развој европских индустрија. Huawei се фокусира на напредну ИЦТ технологију која је посвећена побољшању интелигентне трансформације свих сектора привреде.

- Ова турнеја је јединствена прилика да се састанемо са клијентима и партнерима у Србији, разговарамо о ИЦТ иновацијама и, изнад свега, промовишемо колаборативни екосистем за предузећа, како би достигла нове висине дигиталне трансформације - рекао је Вили Сонг, председник Huawei Europe Enterprise Business.

- Европска Enterprise Roadshow турнеја 2024. је манифестација наше непоколебљиве посвећености иновацијама и технолошкој изврсности.

Међу кључним технологијама које су приказане у Huawei камиону је Datacom, за који је Huawei проглашен лидером у избору Gartner Magic Quadran, и то за Enterprise Wired и Wireless LAN инфраструктуру. Компанија је представила и All Flash за целокупан OceanStor дата стораге портфолио, а врло је занимљиво да је по Gartner Peer Insights - Voice of the Customer рецензијама управо Huawei избор број један глобалних купаца у домену складиштења података. Посетиоци roadshow-а били су у прилици да виде и Optical, ИСП и МСП производе и друга решења, попут висококвалитетних 10 Gbps CloudCampus уређаја, ултраотпорне мрежне дата центре, решења за виртуелизацију дата центра (ДЦС), OceanProtect Applianc, ФТТХ и ФТТР решења и Huawei eKit за комерцијални и дистрибутивни сектор.

Мобилни интелигентни технолошки Huawei центар

Турнеја укључује два камиона, препуна ИЦТ производа и решења компаније Huawei, који путују одвојеним рутама широм Старог континента. Камиони се заустављају у највећим европским градовима, међу којима је и Београд, како би се састали и повезали са партнерима и кључним купцима. Низом демонстрација Huawei производа из прве руке, уз савете водећих стручњака индустрије, Huawei им олакшава избор и приближава све оно што њихово пословање може учинити успешнијим, одрживијим и исплативијим.

Поред производа, Huawei стручњаци су демонстрирали напредна решења посебно подешена за специфичне захтеве одређених партнера и купаца. Ова решења су истовремено прилагодљива за појединачни сценарио примене, али и широк спектар кључних индустрија као што су образовање, здравство, транспорт и малопродаја.

- Овакав приступ даје нам целовит поглед на изазове дигиталне и интелигентне трансформације наших купаца и омогућава да одговоримо решењима која се имплементирају брзо, лако се користе и исплатива су - закључио је Вили Сонг.

Као лидер ИЦТ индустрије, Huawei нуди технолошки портфолио који може да задовољи потребе end-to-end пословања - од мреже до чувања података, све до Cloud и унификованих комуникација.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ ИЗ АМЕРИКЕ: Избиће велики рат, сукоб је неизбежан - биће укључени САД и Русија?

ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ ИЗ АМЕРИКЕ: Избиће велики рат, сукоб је неизбежан - биће укључени САД и Русија?

НА БЛИСКОМ истоку ће избити велики рат између Израела, Хезболаха и Ирана, који би могао да укључи чак и Русију, рекао је главни уредник Форбса Стив Форбс.

24. 07. 2024. у 07:00

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, други је ипак зову бескомпромисном убицом.

22. 07. 2024. у 17:39

Коментари (0)

Шта доноси нова Samsung Galaxy Z серија уређаја?