Растућа крипто претпродаја '5th Scape' се приближава милионској прекретници од 5 милиона долара - Шта је 5SCAPE токен?

Промо

16. 04. 2024. у 16:05

ВР базирани крипто пројекат претпродаје 5th Scape (5SCAPE) је близу завршетка четвртог круга своје претпродаје, са тренутно прикупљених 4.92 милиона долара и циљем за тренутну цену од 5 милиона долара.

Растућа крипто претпродаја 5th Scape се приближава милионској прекретници од 5 милиона долара - Шта је 5SCAPE токен?

Фото: Промо

Цена 5SCAPE крипто претпродаје ће расти кроз 12 фаза, пружајући инвеститорима прилику да добију рану изложеност токенима по сниженој цени. Цена за први и последњи круг претпродаје постављена је на 0.00187 и 0.0087 долара, док је тренутна цена 5SCAPE токена 0.00285 долара.

Учесници у претпродаји 5Scape који улазе данас би имали користи од повећања од 305% када се 5SCAPE токен појави на берзама.

Посетите 5Scape

Фото: Промо

Шта је 5SCAPE?

5th Scape је нови пројекат виртуалне стварности и игара који се фокусира на редефинисање забаве и образовања.

Пројекат је осмишљен од стране тима искусних стручњака који су страствени у стварању свеобухватног екосистема виртуалне стварности (ВР) и проширене стварности (АР) који се састоји од иновативне хардверске опреме, софтвера и узбудљивог играчког садржаја. Профили чланова тима доступни су на веб страници 5thScape.com, укључујући и ЦЕО-а Аноја Кумара.

Са 5SCAPE, тим пројекта жели да започне нову еру у индустрији виртуалне стварности (ВР) и проширене стварности (АР), користећи капацитете богатих концепта игара како би успоставили екосистем оријентисан на заједницу. Када се пројект учврсти у индустрији, дизајнираће ВР игре које су компатибилне са популарним уређајима.

Тим пројекта ће такође представити ВР наочаре и АР гејминг столицу. Ови уређаји ће имати ергономске дизајне како би се осигурало да играчи уживају у брзој подршци за покрете, интуитивној контроли и уживају у имерзивном ВР гејминг искуству.

Игре са интересантним гејмплејом и популарним жанровима као што су трке аутомобила, фудбал, стреличарство, крикет и борбе већ су у развоју. Ускоро, 5Scape намерава да представи ангажујуће ВР игре попут Cage Conquest, Thrust Hunter, Immersive Kickoff и Epic Cricket Arena . На пример, игра Cage Conquest је већ у бета фази и биће доступна пре краја другог квартала 2024. године.

Кључан за ове планове је 5SCAPE, нативни токен ВР и АР екосистема. Токен, који се тренутно налази у првом кругу своје претпродаје, осмишљен је да унапреди постојећи однос између криптовалута и виртуалне реалности. Такође, токен ће омогућити учесницима екосистема 5Scape да откључају неке примамљиве бенефиције.

Фото: Промо

 

Повећана крипто претпродаја препродаје се брзо

5Scape је високо тражен и усвојио је структуру претпродаје у више фаза како би инвеститорима пружио довољно времена да се изложе његовом токену.

Према белој књизи пројекта, 80% укупног снабдевања токена је посвећено претпродаји. Ова алокација ставља будућност 5Scape у руке његових раних инвеститора.

Још један интересантан аспект 5SCAPE токена који га може позиционирати за будући успех је његова корисност. Као нативни токен иновативног пројекта виртуелне реалности, 5SCAPE ће се користити за покретање различитих интеракција унутар екосистема. Поред тога, према белој књизи пројекта, токен ће се користити и у свим играма 5Scape за сваку трансакцију унутар игре.

Допуњујући обимне функционалности 5SCAPE токена је и механизам стакинга, који омогућава власницима да остваре велике профите интеракцијом са пројектом. Штавише, очекује се да ће токен такође имати улогу управљања. На тај начин, власници ће моћи да гласају о важним одлукама које могу покренути развој пројекта.

Сажетак

Надолазећи крипто пројекат 5Scape има шансу да постане следећа велика ствар у пејзажу виртуелне стварности (ВР) и проширене стварности (АР), прегледан је од стране неких од највећих крипто YouTube канала, укључујући канал ClayBro.

Да бисте учествовали у крипто претпродаји пре њеног завршетка, посетите званични сајт 5thscape.com (опрезно са имитаторима) на линку испод.

 

Посетите 5Scape

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВИ СТЕ ОДГОВОРНИ ЗА СМРТ РАИСИЈА Стејт департмент о паду хеликоптера: Нећемо да се извињавамо

"ВИ СТЕ ОДГОВОРНИ ЗА СМРТ РАИСИЈА" Стејт департмент о паду хеликоптера: Нећемо да се извињавамо

ИРАНСКА влада је одговорна за одлуку да управља хеликоптером старим 45 година у, како је описано, лошим временским условима, а не било који други актер, рекао је портпарол америчког Стејт департмента Метју Милер током брифинга.

20. 05. 2024. у 20:38

КО ЈЕ ЦРВЕНИ КОМАНДАНТ? Једини Србин генерал Црвене армије - Лењин му био захвалан, страдао од Стаљинове руке (ФОТО)

КО ЈЕ ЦРВЕНИ КОМАНДАНТ? Једини Србин генерал Црвене армије - Лењин му био захвалан, страдао од Стаљинове руке (ФОТО)

ИСТОРИЈА Совјетског Савеза, светске суперсиле 20. века, упамтила је бројне хероје, борце, официре који су својим јунаштвом и резултатима задивили свет. У периоду када се СССР тек стварао и уздизао, значајан помена био је и допринос једног Србина, Данила Срдића (1896-1937), првог и јединог Србина који је био генерал Црвене армије. Ово је његова прича.

20. 05. 2024. у 11:53

Коментари (0)

НОВАК ЂОКОВИЋ ОВО УОПШТЕ НИЈЕ ХТЕО! Пореметили се Нолетови планови