Learn 2 Earn крипто претпродаја од обећава велики BRC-20 пројекат

Промо

13. 04. 2024. у 10:00

ПРЕДСТОЈЕЋЕ смањење Биткоин награде могло би да генерише знатно веће интересовање за нову претпродају на платформи (99BTC).

Learn 2 Earn крипто претпродаја од обећава велики BRC-20 пројекат

Фото: Промо

Ова платформа је препозната као изузетан извор образовних ресурса и курсева намењених почетницима у свету криптовалута. Позната је по иновативном моделу награђивања  Learn-to-Earn за монетизацију учења.

Захваљујући својој репутацији, 99Bitcoins је постао добро познат у крипто заједници, са преко 700.000 претплатника на YоuТubе-у и више од два милиона регистрованих корисника за њихове курсеве криптовалута. Ова платформа је постала централна тачка за све оне који желе да стекну знање и вештине у крипто свету, награђујући кориснике за њихов труд и ангажовање.

99Bitcoins лансира ICO и улази у Web3 еру уз 99BTC токен

99Bitcoins се појавио на сцени 2013. године, четири године након стварања Bitcoina 2009. и две године пре него што је Ethereum узео маха. У почетку познат као BitcoinWithPayPal.com, пружао је корисницима упутства за куповину биткоина преко PayPal-а. Након одређених потешкоћа са PayPal-ом, платформа је преименована и модернизована у складу са Web2 стилом.

Данашње лансирање ICO -а означава важну прекретницу за 99Bitcoins јер се трансформише у Wеб3 платформу уз помоћ новог токена 99BTC, обећавајући корисницима иновативно искуство учења и зараде. Планирано је издавање укупно 99 милиона токена, од чега ће 15% бити понуђено током четрнаест рунди претпродаје. Циљ претпродаје је прикупљање средстава за убрзање развоја пројекта BRC-20 .

Bitcoin мрежа расте захваљујући интеграцији више Layer 2 протокола и ширењу стандарда токена BRC-20. Све ове промене сугеришу могући значајан раст највеће платформе за учење како зарадити на криптовалутама.

Биткоином се тренутно тргује изнад свог претходног максимума од 69.000 долара (постављеног током берзанског тржишта 2021.). Очекује се да ће смањење награде следећег месеца додатно гурнути цену изнад тренутног АТХ од 74 хиљаде долара.

Развој мреже Биткоин расте експоненцијално захваљујући свеобухватној интеграцији више протокола Layer 2, истовременом проширењу стандарда токена BRC-20 и дубокој повезаности са иновативним технологијама. Ове импресивне промене јасно указују на неизбежан значајан процват највеће платформе за едукацију о криптовалутама и могућностима остваривања профита кроз њих. 

Фото: Промо

Посетите 99Bitcoins

Награде за знање и зарада криптовалута на платформи Learn-to-Earn 99Bitcoins

99Bitcoins је створио платформу Learn-to-Earn која чини револуционарним начин учења о криптовалутама кроз гамификацију и систем награђивања. Ова иновативна платформа комбинује елементе игара с учењем како би корисницима пружила искуство које награђује њихов труд и знање. Уместо досадних уџбеника, корисници имају приступ интерактивним модулима, квизовима и туторијалима који им омогућавају да зарађују криптовалуте док уче о њима.

Гамификација на платформи постиже се кроз успешно завршене активности које доприносе повећању ранга корисника. Што је виши ранг, то су веће награде које корисници могу да освоје. Кроз напредовање у учењу и извршавању задатака, корисници добијају приступ све сложенијим курсевима, што их додатно награђује кроз систем учења и зараде.

Спада у најбоље нове криптовалуте, а прилагођена је данашњој генерацији која воли технологију и игре, пружајући им узбудљиво искуство учења о криптовалутама. Нуди свеобухватне програме о блокчејн технологији на различитим нивоима, од основних до напредних тема попут управљања новчаницима, трејдинг стратегија, анализе трендова и техничких детаља.

С овим саморегулирајућим моделом, учење постаје не само корисно већ и забавно искуство за све кориснике платформе 99Bitcoins.

Фото: Промо

99BTC: Интеграција Биткоина и Ethereum екосистема, пре кључног смањења награда за рударење

99BTC се развија као ЕРЦ-20 токен с циљем да олакша интеграцију између BRC-20 стандарда и растућег екосистема dApp -ова и Биткоин пројеката. Основна идеја овог пројекта је омогућити природну интеграцију са Биткоин екосистемом, а не само са смарт уговорима као што је случај са другим блокчејн платформама попут Ethereumа. Ово је кључно јер омогућава корисницима директну везу с Биткоином док користе Ethereum блокчејн.

https://twitter.com/99BitcoinsHQ/status/1778062722652860797

99BTC токени нуде власницима разне бенефиције и услуге. Поред тога што ће бити награђени за учење о свету криптовалута, корисници ће имати прилику да зараде награде учествујући у Ethereum екосистему. Такође, добијају приступ специјализованим едукативним програмима, ексклузивним трејдинг вебинарама и ВИП заједницама.

Очекује се да ће надолазеће смањење награда за рударење биткоина око 20. априла имати изузетно позитиван утицај на цене криптовалута. Ово кључно време означава тренутак када се награде за рударење биткоина преполовљују, што значајно смањује понуду нових БТЦ на тржишту.

С обзиром на непрестану потражњу за биткоином, ово значајно смањење би могло драматично подићи његову вредност. Историја нас учи да су претходна смањења награда за рударење имала монументални позитиван утицај на цене биткоина и целокупног тржишта криптовалута. Ова трансформација у динамици снабдевања и потражње доноси са собом могућност за нове висине вредности биткоина, те ће бити интересантно посматрати како ће се ово одразити на шире финансијске токове.

Аналитичари су пуни наде кад је у питању Биткоин у текућој години због наглог пораста интересовања како институционалних инвеститора тако и малих улагача. С обзиром на недавно лансирање Биткоин фондова (ЕТФ) на почетку године, расположење је додатно ојачано.

Фото: Промо

Ексклузивна претпродаја од 99.999 долара и наградна игра вредних 9.999 долара на 99Bitcoins

99Bitcoins је припремио нешто посебно за своју заједницу - прилику за учествање у ексклузивној претпродаји која ће укључивати масовно издавање Биткоин-а (БТЦ) од 99.999 долара. Ово јединствено искуство биће доступно само највернијим пратиоцима који прате упутства на 99Bitcoins званичном сајту. Биће то прилика коју не желите да пропустите.

Авантура се наставља. Ускоро ће бити лансирана наградна игра на X/Twitter платформи. Три срећна учесника ће добити Биткоин награде у вредности од 9.999 долара за једноставне акције попут праћења, ретвитовања или пријављивања на web локацији.

99Bitcoins такође има своје мобилне апликације доступне за преузимање на Google Play Store -у и App Store -у. Ове апликације су дизајниране да корисницима пруже ажуриране информације о ценама криптовалута, као и најновије вести из света дигиталних валута. С обзиром на сталну медијску пажњу коју Биткоин привлачи, посебно током Априла и у наредним месецима, очекује се да ће се много нових ентузијаста придружити заједници.

Посетите 99Bitcoins


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
КАКАВ СКАНДАЛ НИКИ ХЕЈЛИ: Погледајте шта је написала на израелској ракети намењеној Гази (ФОТО)

КАКАВ СКАНДАЛ НИКИ ХЕЈЛИ: Погледајте шта је написала на израелској ракети намењеној Гази (ФОТО)

ТОКОМ посете израелској северној граници, бивша кандидаткиња за републиканску председничку номинацију Ники Хејли, потписала се на артиљеријску ракету намењену Гази и написала ''Докрајчите их! Америка воли Израел''.

28. 05. 2024. у 22:12

МАКРОН НА КОНФЕРЕНЦИЈИ СА ШОЛЦОМ ЗАТРАЖИО: Дозволите Украјини да гађа циљеве у Русији одакле се врши гранатирање

МАКРОН НА КОНФЕРЕНЦИЈИ СА ШОЛЦОМ ЗАТРАЖИО: Дозволите Украјини да гађа циљеве у Русији одакле се врши гранатирање

ОРУЖАНИМ снагама Украјине треба дозволити да гађају циљеве у Русији, одакле се врши гранатирање, рекао је француски председник Емануел Макрон, а његов говор је емитован на налогу Јелисејске палате на друштвеној мрежи Икс.

28. 05. 2024. у 19:48

МОМАК НА МАТУРУ ДОШАО ОБУЧЕН КАО БАКА: Са њим дошли и унуци - Ја сам их отхранила! (ВИДЕО)

МОМАК НА МАТУРУ ДОШАО ОБУЧЕН КАО БАКА: Са њим дошли и "унуци" - "Ја сам их отхранила!" (ВИДЕО)

МОМАК из Бијељине насмејао је регион када је на матурској вечери Пољопривредне и медицинске школе, за разлику од својих вршњака, дошао у нешто необичнијој одећи.

27. 05. 2024. у 09:15

Коментари (0)

ИТАЛИЈА У НЕВЕРИЦИ НА СТАРТУ РОЛАН ГАРОСА: Ево због кога је Јаник Синер стварно оставио девојку (ФОТО)