ГДЕ СИ ПАРКИРАО САНКЕ И ИРВАСЕ? Популарни Деда Мраз на дружењу са малишанима запослених у "Новостима", у "МТС дворани" (ФОТО)

С. В.

24. 12. 2023. у 15:09

БУДИТЕ добри као и ове године, слушајте маме, тате, баке, деке, васпитаче, наставнике, вредно учите... И запамтите, драги малишани, добро се увек добрим враћа.

ГДЕ СИ ПАРКИРАО САНКЕ И ИРВАСЕ? Популарни Деда Мраз на дружењу са малишанима запослених у Новостима, у МТС дворани (ФОТО)

Фото Д. Миловановић

Одзвањале су јуче "МТС двораном" у Београду ове речи упућене најмлађима од њиховог омиљеног лика у време новогодишњих празника - Деда Мраза. Одзвањале су пред многобројним малишанима уочи Нове 2024. године, али и пред њиховим родитељима, подсетивши их на то како је бити дете. Међу раздраганом децом нашли су се и они, нама најмилији - наследници запослених у нашој кући - "Новостима"!

- Срећни вам новогодишњи и божићни празници - чуло се на сваком кораку.

Веселили су се најмлађи, али и глумци који су у великој сали извели представу "Избор за Деда Мраза".

Гледали су клинци и клинцезе како Деда Мраз одлази у пензију. Организује се телевизијско такмичење за избор новог "брадоње". У финале улазе два кандидата који, заједно са својим супругама, морају да испуне разне занимљиве, духовите и авантуристичке задатке како би победили. Дечји смех одзвањао је салом у "МТС дворани" готово цео сат, колико је трајало извођење.

А пре представе, малишани нису могли да скину осмехе са лица. Било је и оних, помало стидљивих, али на крају ипак задовољних када су видели кесе са поклонима. Уз слаткише и стихове најпознатијих дечјих новогодишњих песама, деца су стрпљиво чекала да дођу на ред за фотографисање са Деда Мразом и увере се да је његова брада заиста права.

Питала су деца колико има снега и колико је хладно тамо где Деда Мраз живи, где је Бака Мразица, где је паркирао санке и оставио ирвасе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

"МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ" Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша у свом стилу је пружила подршку нашој фудбалској репрезентацији која вечерас игра утакмицу са Данском.

25. 06. 2024. у 13:17

Коментари (0)

ПАНИКА НА ЕУРО 2024: УЕФА увела ванредне безбедносне мере