ДОЧЕКУЈЕМО 50.000. ГЛЕДАОЦА: Филм "Мала сирена" код нас (ФОТО)

Промо

09. 06. 2023. у 16:08

ТОКОМ пуне две недеље приказивања у домаћим биоскопима Дизнијев филм „Мала сирена“ привлачи публику у великом броју.

ДОЧЕКУЈЕМО 50.000. ГЛЕДАОЦА: Филм Мала сирена код нас (ФОТО)

Фото: Промо

Две недеље је прошло како се у биоскопима приказује стара, а уједно и нова филмска прича „Мала сирена“ коју нам је на платно донео престижни холивудски студио Дизни. Након успешног цртаног филма, овај пут као играна верзија са правим глумцима „Мала сирена“ буди велико инетересовање домаће публике, а у суботу, 10. јуна очекује се и 50.000. гледалац.

Исти дан, у мтс Дворани, уз сваку купљену улазницу одржаће се бесплатно шминкање посетилаца, инспирисано главном јунакињом филма. У холу истог биоскопа биће организовано и награђивање посетилаца, оних спремних да се фотографишу испред пхото wалл-а и да након тога поставе своју фотографију на Инстаграм сторy.

Филм „Мала сирена“ приказује се у биоскопима и у оригиналној и синхронизованој верзији, а галсове главним јунацима позајмиле су наше јавне личности из света музике и филма међу којима су: Ирина Арсенијевић, Душан Свилар, Тијана Дапчевић, Едита Арадиновић, Ђорђе Давид и други.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

ЈА САМ МОМЧЕ СА КОСОВА Милан Васић стигао на КиМ - поделио слике: Ово је моја душа (ФОТО)